BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Bondegatan 25B, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 10.320.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldisponerad lägenhet med ett fint burspråk och en härlig balkong i soligt västerläge. Bra förening med välskött hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Garage finns i fastigheten. Lägenheten imponerar direkt med sin genomtänkta layout där det är god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest attraktiva områden, intill populära Nytorget.

Hall
Välkomnade hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Ytterkläder och skor har sin givna plats i garderoben som har vita skjutdörrar. Längre in i hallen finns ett städskåp/garderob. I anslutning till hallen ligger badrummet. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Kök och vardagsrum – fokus på umgänge
Direkt till höger om hallen ligger köket som har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta bidrar till att man har fin kontakt mellan rummen, men varje del är likafullt sin egen värld. I det välplanerade köket är arbetsytorna väl tilltagna. Kaklat stänkskydd i grå mosaik ovanför arbetsbänkarna av ek. Gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap och matvaror i köksskåpen som har vita luckor. Utrustningen består av side by side kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, ugn samt micro. Det fina burspråket släpper in rikligt med ljus över den rymlig matplatsen, vilken inbjuder till trevliga middagar med vänner och familj. Den tapetserade fondväggen ger en fin kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna och ekparkettgolvet.
Det rymliga vardagsrummet är hjärtat i denna lägenhet. Atmosfären är hemtrevlig och den karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. En vägg är målad i en rosa nyans vilket ramar in rummet på ett härligt sätt och ger en fin kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. På golvet ligger ekparkett. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong – i väst
På sommaren har man eftermiddagssol på balkongen även efter jobbet och kan lyssna till fågelsång från den lummiga och blommande Axel Landbergs park.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum.
Två av rummen ligger lite avskilt till vänster om hallen. I det stora sovrummet som har ekparkett, är väggarna vitmålade med en tapetserad fondvägg. Förutom två väggfasta garderober med tillhörande överskåp finns en stor garderob med spegelskjutdörrar som ingår i köpet. I det lilla sovrummet är väggarna vitmålade och likt övriga rum ligger det parkett på golvet. I detta rum finns en klädkammare som rymmer allt och lite till samt garderob med skjutdörrar som ingår i köpet. Rummet bredvid köket som idag nyttjas som matsal har vitmålade väggar med en mörk fondvägg och golvet är belagt med ekparkett. 

Gästtoalett
I passagen in till det lilla sovrummet ligger en separat toalett. Mörkgrått klinkergolv och ljust kakel på väggarna där handfatet med tillhörande kommod är placerat.
Mitt emot gästtoaletten finns ännu mer förvaring i form av en garderob och ett linneskåp med tillhörande överskåp samt ett tvådelat allt i allo skåp.

Stilsäkert badrum
Mycket fint badrum med helkaklade väggar med stora vita plattor och golvet belagt med mörkgrå klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschväggar i glas, handdukstork, tvättställ med kommod samt ett badrumsskåp. För att underlätta vardagsbestyren finns även tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.