BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vi har vänt på begreppen – och på villkoren

På BOSTHLM har mäklarna både råd och tid att lägga all den energi som krävs på varje enskild försäljning. Så tycker vi att det ska vara.

Om det är viktigt för dig att utvecklas i din yrkesroll; Om du vill kunna bygga upp ett stort nätverk av egna kunder, oavsett var de bor; Om du vill ha ett fritt jobb och ändå få dagligt stöd och hjälp framåt – då är BOSTHLM en mäklarbyrå som passar dig.

Våra mäklare jobbar inte med områdesbegränsningar. Vi är ingen stor kedja som styr våra mäklares arbetsdagar. Vi vill att du ska vara fri att växa som självständig mäklare, och ger dig samtidigt stödet du behöver för att lyckas – genom hela försäljningsprocessen.

Här har du daglig tillgång till vår framgångsrika intagsbokning. Under hela försäljningen får du dessutom hjälp genom vår kompletta assistent-tjänst. Och efteråt, när affären är klar, sker marknadsuppföljning och efterbearbetning.

BOSTHLM befinner sig i en kraftig tillväxtfas, både som företag och som varumärke. Vi förmedlar årligen lägenheter för mer än åtta miljarder kronor, i hela Storstockholm, och vi ökar för varje kvartal. Vi vet att det beror på vårt unika arbetssätt.

Om du letar efter en ny utmaning och fler yrkesmässiga möjligheter, hör av dig till oss. Vi vill att våra mäklare ska bli starka i sig själva – och därför ger vi dig villkoren som gör det möjligt.

Vi tror att du vill
  • Arbeta i en friare roll utan geografiska begränsningar.
  • Behålla en större del av de värden du producerar.
  • Bygga långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Vara en del av ett bolag som förstår vikten av ständig utveckling.