BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fotografering

Bra bilder gör skillnaden

Få saker är lika viktiga för din försäljning som de bilder som presenterar ditt hem. Riktigt bra bilder kräver mer tid, kreativitet och vilja – men det ger tydliga resultat. Våra fotografer vet hur de ska visa upp ditt hem från sin allra bästa sida.

Dagfoto

Läs mer Stäng

Dagfoto

Alla våra bilder redigeras manuellt. Den fotograf som tagit dina bilder redigerar själv varje bild och gör då en individuell bedömning om vad som behöver justeras. En manuell redigering är en absolut förutsättning för att kunna leverera den typ av bilder som du ser runt om på vår hemsida.

Detaljfoto

Läs mer Stäng

Detaljfoto

En lägenhet har som regel vissa detaljer som gör den unik jämfört med andra objekt. En bra fotografering framhäver och förstärker dessa detaljer. Man kan även förhöja känslan i lägenheten med hjälp av detaljfotografering. Vid detaljfoto arbetar fotografen med olika vinklar för att skapa intressanta bilder som berättar det där lite extra om lägenheten.

Magasinkänsla

Läs mer Stäng

Magasinkänsla

Med hjälp av vinklar, skärpedjup, färgsättning och ett mer dramatiskt bildspråk blir bilden både hemtrevlig och inbjudande samtidigt som du skapar den rätta känslan. I jämförelse med andra kanske mer anonyma objekt hjälper det till att få den uppmärksamhet man söker. I en allt snabbare bostadsmarknad är det viktigt för att skapa just det intresse som behövs för att få många visningsbesökare.

Skymningsfoto

Läs mer Stäng

Skymningsfoto

Skymningsfoto är en fotografering som tar tillvara på dygnets finaste ljus. Det är få bilder som ger samma spektakulära synintryck och inbjudande känsla. För att lyckas med en sådan fotografering så måste den planeras noggrant eftersom förutsättningarna hela tiden ändras. Det ställer också stora krav på både fotografen och redigeringen av bilden. På BOSTHLM har vi egna dedikerade skymningsfotografer med lång erfarenhet.

Utsiktsbilder

Läs mer Stäng

Utsiktsbilder

I samband med skymningsfotografering finns även möjligheten att skapa fantastiska utsiktsbilder. En vacker utsikt är inte alltid lätt att återge i bild, det kräver teknisk kunskap, rätt timing, ett fotografiskt öga och en känsla för ljus och vinklar.

Områdesbilder

Läs mer Stäng

Områdesbilder

Området är ett av de allra viktigaste urvalen när man letar nytt boende. Ditt närområde och dina kvarter presenteras sällan så bra som man kan förvänta sig, så när vi presenterar ditt hem ger vi ditt område precis lika mycket kärlek som du gör. Även här krävs rätt timing, ett öga för ljus och vinklar samt en redigering utöver det vanliga. Titta gärna runt på vår site så ser du vad vi menar.