BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Marknadsföring

Framgång är planerad

Att sälja, köpa och förmedla en bostad är en process som består av 100-tals små och viktiga beslut. På BOSTHLM vet vi att slutresultatet är summan av alla de beslut vi fattar under resans gång – och att en lyckad försäljning är långt ifrån en tillfällighet.

Alla bostadssidor på nätet

Till skillnad från många andra så presenterar vi ditt objekt på samtliga bostadsajter.

Fullskärmsbilder i HD

Här på BOSTHLM.se presenterar vi samtliga objekt i både HD-format och fullskärmsstorlek. Detta är en förutsättning för att kunna återge ditt objekts färg, skärpa och djup med absolut högsta kvalitet.

Enbart erfarna mäklare

Kunskap och erfarenhet är tillgångar i alla yrken. Till BOSTHLM har vi därför handplockat endast de skickligaste och mest erfarna mäklarna i Stockholm. Vi har gjort det av en enda anledning – så att rätt person kan företräda dig i din kanske största affär.

På BOSTHLM arbetar enbart mäklare med många års erfarenhet av såväl yrket som av Stockholms bostadsmarknad. Mäklare som kan sitt område, som vet vilka frågor och fallgropar som kan uppstå under en försäljning – och som vet hur man hanterar dem på ett sätt som är både korrekt och effektivt.

Erfarenhet och kunskap gör skillnad. Det skapar en trygghet genom hela försäljningen, och det borgar för ett bättre slutresultat. Precis som i vilken annan bransch som helst.

Ett aktivt kundregister

Att förmedla en bostad på rätt sätt handlar – kanske mer än något annat – om att visa upp den för rätt människor. Att veta vilka kunderna är och var de finns. Potentiella bostadsköpare finns på många ställen. De finns på Hemnet och i sociala medier; de passerar förbi våra kontor och ser sin drömbostad på stora monitorer; Och framför allt finns de i vårt eget stora nätverk.

På BOSTHLM har vi under många år byggt upp ett aktivt kundregister. I det har vi samlat människor som söker boende i ett visst område, i en viss storlek eller med en viss standard. Det är ett register vi vårdar och underhåller ömt, med tät personlig kontakt, eftersom vi vet att nästa köpare kan finnas bland dem.

Marknadsföring

Ditt hem i sociala medier

Som en modern mäklare måste vi finnas där köparna finns. Genom strategisk exponering i sociala kanaler som Instagram och Facebook ser vi till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.