BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Carina Husgård
Fastighetsmäklare

Carina Husgård

Jag har sen min första dag målmedvetet fokuserat på att få ut rekordpris i varje försäljning – samtidigt som både köpare och säljare är supernöjda. 

Min drivkraft ligger i att överträffa kunders förväntningar, vilket bara går om man är engagerad, målmedveten, samt har kunskap och tillgång till rätt verktyg. Som belöning får jag många rekommendationer och återkommande kunder. Vissa familjer har jag fått möjlighet att hjälpa både två och tre gånger och för att få göra det måste man förvalta och vårda ett förtroende. Med över 1 100 bostadsaffärer i bagaget har jag den stora fördelen av att veta hur man gör en riktig lyckad bostadsaffär. Låt mig få komma ut och presentera hur jag skulle lägga upp din nästa bostadsaffär.

E-posta Carina Ring 073-143 43 52
Facebook review
"Jag är så nöjd med Carina Husgård som min mäklare när jag sålde min lägenhet. En bra o effektiv försäljningsprocess i nära samarbete. Carina har verkligen mycket erfarenhet och det märks att hon älskar sitt jobb."
Facebook review
"Vi har anlitat Carina Husgård för båda våra lägenhetsförsäljningar och är jättenöjda. Carina lämnar inget till ödet och tar tag i varje detalj som går att påverka inför försäljning. Vi litar fullt på hennes goda omdöme och skulle rekommendera henne alla gånger. Hon satsar allt på de objekt hon jobbar med och lägger sin själ i varje försäljning."
Facebook review
"Vi anlitade Carina Husgård inför försäljningen av vår lägenhet och fick snabbt ett mycket gott och seriöst intryck som har bestått. Hon är rutinerad och förtroendeingivande. Det är lätt att få kontakt med henne och hon är dessutom väldigt trevlig och ger goda råd. Carina lägger ner mycket arbete i anspråk och visar lägenheten fler gånger utöver de ordinarie tillfällena, om det skulle behövas. Hon har bra koll på marknaden och är professionell. Carina har varit behjälplig under hela processen och det märks att hon är mån om att såväl köpare och säljare ska vara nöjda. Hon har även skött kontakten med föreningen exemplariskt. Vi kommer att anlita Carina vid nästa försäljning och kan varmt rekommendera henne."
Vad tycker kunderna?
  • Sofia Ståhle
  • Linnea Liljestrand
  • Sarah Mattsson
Objekt till salu
Slutpriser