BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Göran Eriksson
Fastighetsmäklare

Göran Eriksson

Bostad byter man inte så många gånger i livet, så det här är ett yrke där man får chansen att hjälpa människor när det verkligen är skarpt läge. Som fastighetsmäklare har jag mycket högt ställda mål och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag försöker alltid se på min insats med min uppdragsgivares ögon.

Med över 1 000 uppdrag i ryggen från såväl privatpersoner som större byggbolag har jag den stora fördelen av att veta hur man skapar en riktig lyckad bostadsaffär.

Låt mig få komma ut och presentera hur jag skulle lägga upp din nästa bostadsaffär.

Ni kommer att bli nöjda, det vågar jag lova!

E-posta Göran Ring 073-143 43 50
Facebook review
"Jag sålde min älskade lilla lägenhet på Lundagatan i oktober förra året och från första kontakt och genom hela försäljningen har Göran Eriksson varit en otrolig trygghet för mig som säljare. Det har aldrig känts som att någonting är för stort eller för litet och trots en svajig boendemarknad gick både jag som säljare såväl som köparen nöjda ur den här affären, mycket tack vare Görans yrkeskunnande och proffsighet. Jag kan varmt rekommendera er att anlita Göran Eriksson för en trygg bostadsaffär, det kommer i alla fall jag att fortsätta göra när det blir aktuellt nästa gång."
Facebook review
"Har haft hjälp av Göran Eriksson vid två försäljningar och är mycket nöjd! Göran Eriksson levererar det där lite ”extra” !"
Facebook review
"Med praktiska och handfasta råd har Göran Eriksson lett oss genom ännu en försäljning. Göran Eriksson är en mäklare som man kan lita på och som gör det lilla extra för att alla involverade ska bli nöjda. Även när försäljningen är över och lägenheten har bytt ägare och allt är i hamn så kan man alltid få tips och råd. Göran Eriksson är lätt ditt val och rekommenderas varmt."
Facebook review
"Jag träffade Göran Eriksson första gången som köpare och kände direkt att han var proffsig, seriös och mån om både köpare och säljare. Göran Eriksson har en otrolig erfarenhet och är ett proffs ut i fingerspetsarna. Han bryr sig och månar om kunden och är rak och uppriktig med vad som behövs göras och fixas hemma för att försäljningen ska bli så lyckad som möjligt. Jag kan varmt rekommendera Göran Eriksson och kommer självklart anlita honom vid nästa lägenhetsaffär!"
Vad tycker kunderna?
  • Sofia Halmkrona Hed
  • Fredrik Hansson
  • Stefan Agerhem
  • Helena Rydell
Objekt till salu
Slutpriser