BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Sverkersgatan 6, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 4.065.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall
Du välkomnas till denna sociala hörnlägenhet av en yteffektiv hall som har vitmålade väggar och ett såväl praktiskt som snyggt klinkergolv. Bra med förvaring i garderobssektion med skjutdörrar.

Kök/Vardagsrum
Vidare kommer du in i köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Takhöjden har till fullo utnyttjas med köksskåp som har vita luckor. Sober arbetsbänk av grå granit och vitkakat stänkskydd. Vackert vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som ett stort matsalsbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Rummet upplevs mycket ljust och solen strålar in över vitmålade väggar och parkettgolv, tack vara att det finns fönster i två väderstreck samt ett burspråk. 

Sovrum
Yteffektivt och rofyllt sovrum. Väggarna är målade i en dov nyans och på golvet ligger parkett. Längs ena väggen finns en hel garderobssektion med praktiska skjutdörrar. 

Badrum
Fräscht badrum med vitkalkade väggar och grått klinkergolv. Det finns dusch med vikväggar av glas, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och vägghängd wc.