BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Östberga - Stureby

Tussmötevägen 302, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 92.5 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

** Hörnlägenhet, 12 kvm balkong, Milsvid utsikt, Parkeringsplatser **
Välkommen till denna toppmoderna och stilrena lägenhet belägen på gränsen till Stureby och med direkt närhet till hela Årstafältet. Här finner ni en stilren lägenhet belägen högt upp i huset på femte våningen med en stor härlig balkong, milsvid utsikt och en genomtänkt layout. Lägenhetens lättillgängliga rum i kombination med generösa fönsterytor i två väderstreck skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.
 

Nära både stad och natur
När området kring husen och ner mot Årstafältet står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av hyresrätter, bostadsrätter, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Tussmötevägen och Årstafältet!

Generellt om lägenheten

12 kvm balkong  Flexibel inglasning
Här har man en egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö, där det finns gott om plats för både sittgrupp, loungedel och grill. På den terrassliknande balkongen finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Balkongen är snyggt inglasad med flexibla och fullt öppningsbara glassektioner. Här kan man snabbt och enkelt alternera mellan en öppen balkong eller ett mer skyddat uterum. På balkongen kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren och på de lite kallare årstiderna får man ett härligt uterum att mysa i.

Vardagsrum – Luftig atmosfär
Representativt vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna i vinkel, kontakten med köket och accessen till lägenhetens underbara balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök - Njutning & umgänge
Stilrent och trivsamt kök med plats för stora sällskap där fokus ligger på njutning och umgänge. Genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapas en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl, frys, inbyggd diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd micro och ugn. 

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum med stora fönsterytor och rogivande stämning. I två av rummen finns platsbyggda garderober med skjutdörrar. Sovrummen har gott om plats för säng, skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Badrum & gästtoalett - problemfria mornar.
Här får man två fina badrum för problemfria mornar. Det större badrummet har golvvärme, badkar, toalett, tvättställ med kommod och ett badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Bredvid badrummet finns även en gäst-wc med handfat, wc och ett högskåp.

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av två garderober. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger parkett som löper vidare in i lägenhetens samtliga rum. Fin belysning i form av takspotlights. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Klädkammare
I direkt anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare.