BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Vivelvägen 85

  • 7 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5249
  • 746
  • 17245
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade villa om totalt 144 kvm med friköpt tomt i trevliga Långbro. Huset är mycket fint beläget i området med högt läge och fin utsikt över omgivningen. Här får man hela 7 rum och kök. Om man vill parkera på tomten, finns en infart via Johan Skyttes Väg.

TOMT OM 648 KVM – EN EGEN OAS  
Mycket fin trädgårdstomt där man har skapat en insynsskyddad och lummig fristad i perfekt solläge. Här har man tagit tillvara på tomtens naturliga fördelar och förstärkt dess karaktär med härliga trädäck, vacker utomhusbelysning, stenläggningar, murar och både nya och gamla planteringarHär finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! 

BILINFART VIA JOHAN SKYTTES VÄG 
Om man vill parkera på tomten, finns en infart via Johan Skyttes Väg. 

ÖVRE PLAN – LJUST OCH LUFTIGT 
Husets övre plan är till stora delar renoverat med genomgående fina färg- och materialval som tillsammans skapar en genomtänkt och behaglig atmosfär. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum ger rikligt ljusinsläpp och skapar rymd. 

Vardagsrum 
Fint vardagsrum som karaktäriseras av vackra linjer och generösa glaspartier. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Från vardagsrummet har man access till trädgården och ett fint intilliggande trädäck, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar en miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. Uteplatsen är även utrustad med markis. 

Kök 
Hemtrevligt kök med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt samt inbyggd micro. Frysen är placerad i förrådet på nedre plan. Grön mosaik och spotlightsbelysning ovan bänkytor ger köket det lilla extra. 

Tre sovrum 
På entréplan finns hela tre sovrum med bra möblerbarhet. Master bedroom ligger i anslutning till vardagsrummet och här finns gott om plats för både dubbelsäng, förvaring och övrigt passande möblemang. Från detta sovrum har man även direktaccess ut till tomtenDe två andra sovrummen är även de mycket rymliga och möbleringsvänliga. 

Toalett 
I anslutning till den inre hallen finns toalettutrymme med wc och handfat. Väggarna är helkaklade och golvet belagt med klinkers samt golvvärme. Här finns även ett litet fönster som ger fint ljusinsläpp. 

NEDRE PLAN – FLEXIBILITET 
Husets entréplan ligger i souterräng och här finns möjligheterna till att sätta sin egen prägel.  

Sällskapsrum/Allrum 
Mysigt sällskapsrum med synliga takbjälkar och en fungerande öppen spis. Ett härligt rum att mysa i med brasan i den öppna spisen tänd de lite kallare dagarna.  

Två sovrum 
I anslutning till allrummet ligger ett fint sovrum som med gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang. Från detta sovrum når man även via en altandörr ut till tomten. Det andra sovrummet ligger mot framsidan av huset och även här finns gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Entréhall 
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. I hallen ligger praktiskt och snyggt klinkers med vattenburen golvvärme. I anslutning till hallen finns mycket bra förvaring i form av förråd, klädkammare och flertalet garderober. 

Badrum - Klädvård 
Från sällskapsrummet når man även ett stort härligt badrum. Badrumsutrustningen består av badkar, dusch, toalett, tvättställ, handdukstork och badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Vitkaklade väggar och blått klinkers med golvvärme.

ÖVRIGT
På tomten finns en separat förrådsbyggnad.