BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Viksjö

Vältvägen 24

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8771
  • 714
  • 2702
Värdera din bostad

Beskrivning

Härligt boende på lugn återvändsgatan precis intill trevliga Viksjö Centrum. Här får man en välplanerad lägenhet med en stor balkong om hela 7 kvm. Generösa fönsterytor i kombination med väl tilltagna rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är mycket fin med nymålade väggar, nya innerdörrar och dörrfoder samt nylagda golv i kök, sovrum och hall. Ett boende att trivas i året runt.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär och stora sociala ytor. Rummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för såväl soffgrupp som matsalsbord och övrigt passande möblemang. Från vardagsrummet når man även lägenhetens balkong.

Hemtrevligt Kök – Fokus på matlagning
Hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köksutrustningen är från 2011 och består av kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt en spisfläkt. Matplatsen för 6-8 personer är trevligt placerad vid kökets fönster.

Solig balkong om 7 kvm – Terrasskänsla
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen som ligger i sydost finns gott om plats för bord, stolar, solstolar och mer därtill. Här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen kan även glasas in med helt öppningsbara och flexibla glassektioner.

Sovrum - Rogivande
Lugnt och rogivande sovrum med ett fint fönsterparti. I sovrummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns två garderober.

Hall - Inbjudande
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. För förvaring finns två garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Stort badrum – Plats för klädvård
Snyggt badrum renoverat 2011 med spotlightsbelysning, helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med vikbara duschväggar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och två rymliga skåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Övrigt
All el har dragits om i lägenheten och jordfelsbrytare med automatsäkringar är installerat.