BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 26, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 7392
  • 2883
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en mycket trivsam och optimalt planerad funkislägenhet med fönster i tre väderstreck, balkong i västerläge och ett tjusigt burspråk. På den rymliga balkongen finns plats för bord och stolar och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum, skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden ligger med ett attraktivt hörnläge och härifrån har man fin utsikt över lummig och lugn parkmiljö. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som fiskbensmönstrade parkettgolv i ek, fönsterbänkar i marmor och fina spanjoletter. Lägenheten har genomgående behagliga färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge nära Årsta Torg.

Generellt om lägenheten 

Hall
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterytorna i vinkel och accessen till lägenhetens balkong. I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt möblemang.

Kök
Hemtrevligt kök med bra om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Matplatsen ligger trevligt placerad vid kökets fönster.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt möblemang. För förvaring finns en garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med lugnt läge och ett charmigt burspråk. Här finns gott om plats för såväl en rejäl säng som skrivbord och övrigt möblemang.

Extra rum
Lägenheten är ombyggd så att man har skapat funktionen av en fyra där man har möjligheten till 2 - 3 sovrum. Det extra rummet kan även med fördel användas som ett mycket bra arbetsrum e.d. För den som önskar att återställa lägenheten likt dess ursprungliga planlösning så går väggarna till det extra rummet att enkelt ta ner. Se ”planlösning – Likt ursprunglig”. 

Badrum
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, tvättställ, toalett och ett badrumsskåp.

Förråd
Till lägenheten hör två förråd varav ett rymligt vindsförråd om ca 6 kvm med snedtak och ett mindre källarförråd (tidigare matförråd).