BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Lilla Alby

Humblegatan 11

  • 4 rum och kök
  • 99.5 kvm
  • Såld
  • 760
  • 5814
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en topprenoverad 4:a i populära Lilla Alby i Sundbyberg. Här bor du i ett högt och fritt läge med optimal planlösning, stora fönsterpartier i tre väderstreck och en väl tilltagen balkong i eftertraktat söderläge.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare generösa sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner du ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både trivselmöbler och matplats, tre stora rogivande sovrum, badrum med dusch samt gäst-wc. I den välkomnande entrén finns utmärka förvaringsmöjligheter genom en stor skjutdörrsgarderob. Köket är fulltutrustat med integrerad kyl, frys, diskmaskin, spishäll, infälld diskho samt ugn/micro i högskåp.

Lägenheten har genomgående nya parkettgolv och i hallen finns ett stilrent klinkergolv samt en ny säkerhetsdörr installerad.  Alla elstigar och samtliga eluttag, strömbrytare och dimmers har bytts ut och en ny elcentral har installerats.

Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med balkongen i söderläge, de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Ett boende att längta hem till  - Varmt välkommen till visningen!

- Topprenoverad 4:a med insynskyddat läge

- Inglasad balkong i eftertraktat söderläge

- Stora fönsterpartier i tre väderstreck

- Badrum samt gäst wc

- Välskött fastighet och stabil förening med god ekonomi

- Gavellägenhet med härlig ljusinsläpp

- Nära utmärkta kommunikationer