BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Martin Lundmark
Fastighetsmäklare

Martin Lundmark

Att sälja ditt hem är ingen dussinaffär - tvärtom är det troligtvis en av de största affärerna du gör. Därför är det viktigt att din mäklare är lika engagerad som du är. Jag lägger ner all den tid, kraft och energi som krävs för att din största affär också ska bli din bästa. Mitt mål är att du efter försäljningen är så pass nöjd att du varmt vill rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta.

Jag är civilekonom i grunden med en magisterexamen från Stockholms Universitet. Jag har jobbat med försäljning större delen av mitt arbetsliv.

E-posta Martin Ring 073-371 30 01
Facebook review
"Blev tipsad av en vän att kontakta Martin Lundmark när jag skulle sälja min lägenhet - lyssna på honom, det kommer bli bra! Han ville styla om hela min lägenhet... så blev det & resultatet blev så bra att jag knappt ville sälja! Fantastiska bilder, en rolig försäljning & tips & råd på hur jag kunde maximera nästa boende. Kunde inte önskat mig en bättre mäklare! Ska du sälja din bostad? - ring Martin idag & grattis redan nu till en lyckad försäljning! /Zandra"
Vad tycker kunderna?
  • Zandra Petersson
Objekt till salu
Slutpriser