BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 8, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3207
Värdera din bostad

Beskrivning

En helt nyproducerad lägenhet med öppen planlösning, stilrena och påkostade materialval och hög standard. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Kökssnickerier från Marbodal och vitvaror från Siemens som håller hög miljöklass. Hela projektet är byggt med fokus på låg energiförbrukning, höga krav på valda material och minimal klimatpåverkan. Härlig balkong i sydvästläge med glasade balkongräcken för att maximera ljusinsläppet. Här kan du njuta av kanalutsikt ner mot Hammarby Kanal. Du får plats med soffgrupp eller annat möblemang.

I närheten hittar du bland annat Sjöstadens välsorterade ICA-butik, Apotek, Gym, Luma park och Systembolag. För den matglade som gillar att gå ut och äta finns mängder av restauranger och caféer i närområdet, bland annat Tezukuri sushi, hemma hos Caj och Texas Longhorn. Fredriksdal ligger väldigt attraktivt beläget med 5 minuters promenadväg till Södermalms puls men har ändå ett lugnt tilltalande läge vid Hammarby Kaj. Inom kort promenadavstånd når du Hammarbybacken och härliga Nackareservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Här hittar du kombinationen av storstadskänslan och lugnet i ett!

Som boende i Fredriksdal har du tillgång till väldigt goda kommunikationer. Tvärbanan trafikerar i Hammarby Sjöstad från Sickla Udde - Solna station i regelbunden trafik. Under 2017 är förlängningen av Tvärbanan klar och kommer då sträckas till trendiga Sickla köpkvarter. Via närmaste Tvärbanestation Mårtensdal når du Gullmarsplan på några minuter för vidare transport med tunnelbana alternativt ta en kort promenad över till Södermalm och Skanstull. Som inte det skulle räcka går även busslinjerna 74, 71 och nattbuss 96 som kompletterande trafik. Ett signum för Sjöstaden har blivit den trevliga kostnadsfria båtturen du kan ta mellan Luma - Barnängen - Henriksdalshamnen som tar dig runt i Sjöstan och över till Södermalm på ett smidigt sätt. Eller varför inte ta betalbåten Emelie från Sjöstan in till Nybrokajen eller Djurgården. Det är några av kvalitéerna som du som Sjöstadsbo blir bortskämd med.

Mer gällande materialval var vänlig och kontakta ansvarig mäklare på sara@bosthlm.se eller på 0733-464649.