BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sara Wennertorp
Fastighetsmäklare

Sara Wennertorp

Att vara med och optimera mina kunders affärer är fantastiskt roligt. För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Detta har lett till flertal rekommendationer genom åren. Mitt mål är att överträffa mina köpares och säljares förväntningar genom en trygg och affärsmässig förmedling. För mig är det viktigt att skapa en långsiktig relation samt att genomföra Er bästa bostadsaffär. 

Min fastighetsmäklarutbildning och filosofie kandidatexamen i företagsekonomi ger mig färdigheter i det dagliga arbetet. Funderar du på att byta boende? Hör av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär. Jag säljer över hela Stockholms län med omnejd!

E-posta Sara Ring 073-346 46 49
Facebook review
"Jag anlitade Sara Wennertorp för att sälja min lägenhet på Gärdet. En mycket smidig affär där Sara alltid var lättillgänglig och hjälpande. Alltid snabb återkoppling och jag blev ständigt uppdaterad samt fick goda råd. Glad och positiv mäklare som alltid ser till köparens och säljarens bästa. Kanon!"
Facebook review
"Vi har sålt med Sara Wennertorp som gjort mer än det lilla extra vilket kan behövas i en trögare marknad. Med stor känsla för vad köpare vill ha, gedigna kunskaper och ett fantastiskt engagemang lyckades hon få igenom en lyckad affär och göra alla nöjda. Vi vill verkligen ge henne våra varmaste rekommendationer."
Facebook review
"Vi anlitade Sara Wennertorp efter 2 månaders stiltje och missnöje med annan mäklare. Med ett tajt tidsfönster tog Sara direkt ägarskap över situationen och presenterade en ny plan för försäljningen. Vi kunde direkt känna att hon tog ansvar, egna initiativ och ett la ett enormt engagemang i försäljningen för att lyckas. Med ständiga återkopplingar och uppdateringar om förloppet förvandlade hon vår stress till ett lugn. När drygt 2 veckor gått efter första samtalet hade Sara stängt affären med ett resultat långt över våra förväntningar. Hon gick tvärtemot marknaden och åstadkom en ökning istället för sänkning av priset. Sara Wennertorp är riktig supermäklare som gör affärer med både hjärna och hjärta. Vi har redan gett Sara förtroendet att förmedla även vår nuvarande lägenhet och kan ge våra varmaste rekommendationer till andra att göra detsamma!"
Facebook review
"Vi valde Sara Wennertorp som mäklare när vi skulle sälja vår lgh i Henriksdal i Hammarby Sjöstad efter bra rekommendationer och vi är väldigt nöjda med det valet. Hon är lyhörd och lyssnar in ens behov och är duktig på att svara på mejl omgående om man har några funderingar ang försäljning el annat som rör lgh. Väldigt glad, öppen och trevlig som person. Duktig och säker har alltid ett svar om man undrar över något. Det märktes att hon har lång erfarenhet i yrket. Man fick förtroende för hennes yrkesskicklighet. Vi Fick en bra känsla för henne med en gång. Under den tröga budgivningen fick vi fin uppdatering av henne och hon frågade hela tiden hur vi ville gå vidare men kom med bra förslag som kändes väldigt seriöst. Kommer absolut att välja Sara igen vid behov och kan varmt rekommendera henne� mvh Marie och Peter Ström"
Facebook review
"Sara Wennertorp överträffar alla förväntningar jag har på en mäklare, engagerad, lösningsorienterad och otroligt proffsig! Kunde man gett 10 stjärnor så hade jag gjort det!"
Facebook review
"Jag tog hjälp av Sara Wennertorp för att sälja min BR i Hammarby sjöstad och på den här "osäkra" marknaden så kände jag en stark oro över om jag ens skulle kunna få tillbaka pengarna jag köpt lägenheten för. Jag träffade flera mäklare innan jag bestämde mig för Sara, och jag föll för hennes genuina engagemang i att sätta sig in i mig och min situation. Hon var rak och ärlig och svarade på mina frågor utan att slingra sig. Jag märkte att hon var erfaren och även duktig på de mjuka detaljerna som t.ex. tips på hur jag skulle styla lägenheten, hur vi skulle fota för att få de bästa bilderna m.m. Sådant saknade jag helt från de andra mäklarna jag träffade. Jag upplevde genom hela affären att hon överträffade mina förväntningar; i sättet hur hon ofta uppdaterade mig innan, under och efter affären i vad som hände. Även där rak och ärlig - jag kände mig trygg! När vi sen landade på ett pris som överglänste alla mina förväntningar så förstod jag att det engagemang hon lägger ner i sin kund - DET ger resultat! Roligt var också att när jag sedan träffade köparen och skrev avtal, så berättade de också hur otroligt nöjda de varit med Sara som mäklare! Tack Sara för ett fantastiskt samarbete! Vid nästa försäljning så vet jag redan vilken mäklare jag kommer ringa!"
Facebook review
"Sara Wennertorp är den lugnaste och trovärdigaste mäklaren jag någonsin träffat. Så nöjd med med hur hon tog hand om allt från början till slut. Jag rekommenderar verkligen henne om du tänker sälja din bostad. Bättre mäklare kan du inte få!"
Facebook review
"Sara Wennertorp har en meget professionell holdning og er dyktig på å presentere og å kommunisere. Hun viser stor interesse og engasjement og holdt energien oppe under hele salgsprosessen. Vi har full tillit til Sara og følte oss ivaretatt med alle de spørsmål og funderinger vi hadde."
Facebook review
"Vi ger våra varmaste rekomendationer till Sara Wennertorp. Vi uppskattade hennes proffsiga sätt, varma och positiva personlighet som ingav stort förtroende. Hon lyckades sälja vår lägenhet i Sjöstan väldigt snabbt trots att marknaden stannat upp."
Facebook review
"Vi köpte vår lgh på Sjöstad av Sara Wennertorp, en kompetent och trevlig mäklare som gjorde oss trygga, både med köpet och efterkontakten, som vi haft henne. Därför rekommenderar vi henne!"
Facebook review
"Har haft kontakt med Sara Wennertorp och är mycket nöjd. Sara visade på stort engagemang, tillgänglighet och hjälpsamhet vid lägenhetsköpet. Sara införlivade förtroende, upplevdes professionell i sitt bemötande och var mycket snabb på att återkoppla kring frågor och funderingar."
Facebook review
"Sara Wennertorp som hjälpte oss ingav stort förtroende och jag kände mig trygg under hela processen. Hon var alltid snabb att informera oss om allt som skedde och jag kände verkligen att hon jobbade hårt för oss! Jag rekommenderar Sara till alla som önskar en proffsig mäklare!"
Facebook review
"Är väldigt nöjd med Saras jobb , väldigt trevligt person å lät att kommunicera sälj av min lägenhet gick jätte bra �"
Vad tycker kunderna?
 • Gustav Bodén
 • Cecilia Östergren
 • David Haeger
 • Marie Ström
 • Niko Spolén
 • Frida Björk
 • Linda Fors
 • Yngve Ulsrød
 • Maria Wramner
 • Anders Lindström
 • Emelie Widenfors
 • Katrin Lundqvist
 • Aneta Kotlowska
Objekt till salu
Slutpriser