BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sara Wennertorp
Fastighetsmäklare

Sara Wennertorp

Att vara med och optimera mina kunders affärer är fantastiskt roligt. För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Detta har lett till flertal rekommendationer genom åren. Mitt mål är att överträffa mina köpares och säljares förväntningar genom en trygg och affärsmässig förmedling. För mig är det viktigt att skapa en långsiktig relation samt att genomföra Er bästa bostadsaffär. 

Min fastighetsmäklarutbildning och filosofie kandidatexamen i företagsekonomi ger mig färdigheter i det dagliga arbetet. Funderar du på att byta boende? Hör av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär. Jag säljer över hela Stockholms län med omnejd!

E-posta Sara Ring 073-346 46 49
Facebook review
"Sara Wennertorp har en meget professionell holdning og er dyktig på å presentere og å kommunisere. Hun viser stor interesse og engasjement og holdt energien oppe under hele salgsprosessen. Vi har full tillit til Sara og følte oss ivaretatt med alle de spørsmål og funderinger vi hadde."
Facebook review
"Vi ger våra varmaste rekomendationer till Sara Wennertorp. Vi uppskattade hennes proffsiga sätt, varma och positiva personlighet som ingav stort förtroende. Hon lyckades sälja vår lägenhet i Sjöstan väldigt snabbt trots att marknaden stannat upp."
Facebook review
"Vi köpte vår lgh på Sjöstad av Sara Wennertorp, en kompetent och trevlig mäklare som gjorde oss trygga, både med köpet och efterkontakten, som vi haft henne. Därför rekommenderar vi henne!"
Facebook review
"Har haft kontakt med Sara Wennertorp och är mycket nöjd. Sara visade på stort engagemang, tillgänglighet och hjälpsamhet vid lägenhetsköpet. Sara införlivade förtroende, upplevdes professionell i sitt bemötande och var mycket snabb på att återkoppla kring frågor och funderingar."
Facebook review
"Sara Wennertorp som hjälpte oss ingav stort förtroende och jag kände mig trygg under hela processen. Hon var alltid snabb att informera oss om allt som skedde och jag kände verkligen att hon jobbade hårt för oss! Jag rekommenderar Sara till alla som önskar en proffsig mäklare!"
Facebook review
"Är väldigt nöjd med Saras jobb , väldigt trevligt person å lät att kommunicera sälj av min lägenhet gick jätte bra �"
Vad tycker kunderna?
  • Yngve Ulsrød
  • Maria Wramner
  • Anders Lindström
  • Emelie Widenfors
  • Katrin Lundqvist
  • Aneta Kotlowska
Objekt till salu
Slutpriser