BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Spånga - Rinkeby

Almbygatan 6

  • 2 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 7774
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Rinkebyterrassen erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 2:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och rymlig balkong i söderläge.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du rogivande rum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök, ljust vardagsrum med utgång till rymlig balkong i söderläge som under sommarhalvåret bjuder in till umgänge och blir ett extra utrymme, ett sovrum med flera garderober, ett helkaklat badrum med kombimaskin.

Här bor du bokstavligen nära till närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Genomtänkt och modern arkitektur.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Rinkebyterrassen
- Rymlig balkong i söderläge
- Nyproducerad lägenhet
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, kombimaskin
- Utmärkta kommunikationer i området