BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Oxelvägen 19

  • 8 rum och kök
  • 217 kvm
  • Såld
  • 17382
Värdera din bostad

Beskrivning

På attraktiva Fornudden ligger detta fantastiska hus där man bor med ett högt läge och i ett stort hus om totalt 238 kvm med milsvid fri sjöutsikt. Frikostiga fönsterytor och högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har generösa sällskapsytor på alla 3 våningsplan, alla med magnifik utsikt över Drevviken. Bostaden disponeras idag med 4st stora sovrum men kan med enkla medel konverteras om till 6st sovrum. Här finns även praktiska och lyxiga ytor som relaxrum med öppen spis, bastu, gym, matkällare, garage och 2st badrum med badkar och dusch. Härtill den magnifika terrassen som har både eftermiddags- och kvällssol och underbar sjöutsikt. 

Trädgårdstomt – Skyddat läge
Här har man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och fint förstärkt dess karaktär med stensättningar, planteringar, och vacker utomhusbelysning. Kvällstid skapas här en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär!

Huset - Proffsbyggt
Vackert och arkitekt timmerhus från Forsgrens. 

Entréplan – Flödar i ljus
Väldisponerat kök där köksutrustningen består av hel kyl och frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt spisfläkt. Goda arbetsytor där man verkligen njuter av sjöutsikt. I direkt anslutning till köket ligger matplatsen och här finns utrymme för stora sällskap. Här har man milsvid fri utsikt och utgång till terrassen. Köket och matplatsen har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Underbart vardagsrum med gott om plats för en rejäl soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Här finns generösa fönsterpartier som medför ljusinsläpp och utsikt över Drevviken. Stor terrass med eftermiddags och kvällssol. Ytan och disponering gör att man enkelt kan möblera med både matbord och lounge del. Här kan med fördel njuta av solnedgången och den oslagbara utsikten över sjön. På våningsplanet finns två stora sovrum som ligger intill varann. Både kan möbleras med såväl dubbelsäng, skrivbord och extra garderober. Ena rummet har utgång till härliga terrassen. Stor välkomnande hall med goda förvaringsytor via en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen ligger även ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, kommod och wc. 

Nedre plan – Lyxigt med anpassbarhet
Nedre plan har klinkergolv med golvvärme. Man möts av en inbjudande lounge med fint ljusinsläpp, öppen spis och utgång till uteplatsen. Ett socialt rum med plats för många att trivas i året om. Intill ligger ett rymligt rum som passar perfekt som gym eller hobbyrum. På nedre plan finns två stora sovrum som kan möbleras efter behov, båda med golvvärme och härlig utsikt. Fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns bastu, kommod, dusch, badkar, wc, tvättmaskin och tvättho.

På nedre plan finns mycket goda förvaringytor via en matkällare och ett förråd med garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Övre plan - Socialt eller två sovrum extra
På övreplan finns stora sociala ytor som verkligen kan möbleras efter behov. Rummet har ett vackert nyanlagt ekparkettgolv och två fönster med fri utsikt över Drevviken. Här kan man enkelhet göra två ytterligare sovrum vid behov, se alternativ planskiss. På övre plan finns även goda förvaringsytor via en kattvind, som nyttjas som förråd. 

Garage
Mycket bra och rymligt garage - praktiskt och bekvämt. Med separat ingång på sidan. 

Parkeringsplatser
Förutom garaget finns det ytterligare 2 etablerade parkeringsplatser.