BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs strand

Lenngrensgatan 4

  • 3 rum och kök
  • 83.5 kvm
  • Såld
  • 5640
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende på 5:e våningen i eftertraktade Hornsbergs Strand med stor balkong, optimal planlösning och härligt ljusinsläpp. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med känsla för både detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds rymliga och rogivande rum och välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för både matplats och goda sällskapsytor. Två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, en helkaklad gäst wc. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda skjutdörrsgarderober och ett förråd som kan disponeras som klädkammare, arbetsrum eller barnrum. Den rymliga balkongen har kvällssol under sommaren  och bjuder in till umgänge under sköna soliga dagar.

Bra och stabil förening med mycket god ekonomi. Under Juli månad sänktes månadsavgiften med 15 procent. Under 2016 sänktes avgiften med 12 procent.

Hornsbergs Strand eller Västermalms Strand som det även kallas har under det senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.


Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- 3:a med optimal planlösning
- Härlig balkong med eftermiddagssol
- Högt upp i huset
- Ljus och luftig med stora fönsterpartier
- Nyproducerad lägenhet 2015
- Omåttligt populärt område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Helkaklat badrum och gäst wc
- Attraktivt läge strax ovanför den härliga
  strandpromenaden längs Ulvsundasjön.
- Bra förening med mycket god ekonomi
- Nära City och naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda
  garderober samt klädkammare och förråd.
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Utmärkta kommunikationer finns i närområdet, två
  olika tunnelbanelinjer, bussar, pendeltåg.