BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Enskededalen

Sockenvägen 514

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 9124
  • 3745
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett unikt boende i populära Enskededalen i charmiga villakvarter. En topprenoverad 3:a med stor terrassbalkong på ca 17 kvm i eftertraktat västerläge med närhet till natur, kommunikationer och Stockholm City.

Väl inne i lägenheten möts av ett genomgående toppskick med en genomgående planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Vidare finner du ljusa ytskikt, modernt kök med bra plats för sittplats och förvaring, rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor med plats för både soffdel och matbord, två rogivande sovrum, helkaklat badrum med tvättpelare samt en stor terrass som delvis är inglasad med skjutbara dörrar. Terrassen har ett västerläge och blir ett extrarum under hela sommarhalvåret. Bra förvaringsmöjligheter genom en stor klädkammare. Vid entrén finns även en uteplats.

2016 genomfördes en omfattande renovering av kök, badrum, slipade golv, målade väggar och lister samt installerade nya vitvaror från Bosch och Electrolux.

Här bor man i lugnt läge i mysiga villakvarter med Nackareservatet i närområdet. Huset har en stor vinterträdgård inomhus med planteringar och växter som skapar en fantastisk känsla och atmosfär året runt. Här finns ett gemensamt litet bibliotek med sittgrupp, pingisbord, fotbollsspel samt biljardbord.

Varmt välkommen på visning!

- Topprenoverad 2016

- Stor terrassbalkong i eftertraktat västerläge på ca 17 kvm delvis inglasad

- Helkaklat badrum med tvättpelare

- Vinterträdgård med härliga växter och planteringar med
  biljardbord, pingisbord, mindre bibliotek.

- Populärt område mitt i villaidyllen

- Nära Nackareservatet, kommunikationer och City