BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 21, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 2963
  • 4535
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena och mycket trivsamma lägenhet med underbar planlösning och generösa fönsterytor där man har fönster i samtliga väderstreck. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har genomgående behagliga färg- och materialval.

Generellt om lägenheten

Hall
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Klädkammare
För förvaring finns en rymlig klädkammare i direkt anslutning till hallen.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Rummet karaktäriseras av det stora fönsterpartiet i vinkel med dess djupa fönsterbänkar i granit. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök
Hemtrevligt kök med bra kontakt mot vardagsrummet vilket ger stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt spisfläkt. Matplatsen är trevligt placerad i lägenhetens utbyggnad och här finns gott om plats för ett rejält matsalsbord men även för en avslappnande loungedel.

Två sovrum
Lägenheten har två bra och möbleringsvänliga sovrum som vardera rymmer såväl dubbelsäng som skrivbord och lättare möblemang.

Badrum
Fint badrum med golvvärme där väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin, torktumlare badkar, vägghängd toalett samt tvättställ. I badrummet finns en nisch med vacker stenskiva vilken utgör avställningsyta.

Möjlig 4:a
White arkitekter som projekterade husen valde att rita in en viss flexibilitet i lägenheterna. I den här lägenheten projekterade man så att man enkelt skulle kunna bygga till ett extra rum i den del av lägenheten som ligger i husets flygel/utbyggnad.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd om ca 6 kvm med en takhöjd på 2,8 m.

Hiss
Hissen når även bekvämt garageplanet och förrådsplanet.