BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Råsunda

Solnavägen 100 A

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 1798
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett eftertraktat och toppmodernt boende på bästa adress i Solna med påkostade tillval och ytskikt. Här bor du högt upp huset i en nyproducerad lägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning, stor balkong och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster med generösa ljusinsläpp och exklusiva ytskikt genom påkostade tillval som tex stänkskydd i Carrara marmor, infällda ledspotts i kök och badrum. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med ett toppfräscht kök med maskinell utrustning från Bosch och perfekt utrymme för matplats, goda sällskapsytor, en avskild och rogivande sovalkov, stor balkong delvis inglasad och med sol hela dagen, samt ett helkaklat badrum med bla infällda spotlights, regndusch och kombinerad tvättmaskin.

Ett modernt hem i attraktiva och lugna kvarter med närhet till både pulsen i city, grönskande natur och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

- Bästa adress i populära Råsunda
- Nyproducerad
- Toppfin och ljus med optimal planlösning
- Stor balkong, 7 kvm
- Påkostade tillval
- Exklusiva ytskikt
- Härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier
- Luftig och välplanerad
- Nära till både city och vackra naturområden som Råstasjön och Lötsjön
- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana runt hörnet
- Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia i närområdet