BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 38

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3216
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende i vacker 30-tals fastighet med renoverade ytskikt och väldisponerad planlösning. Här bor du högt upp i huset med sjöutsikt i attraktiva kvarter nära både pulsen i city och härliga naturområden med utmärkta kommunikationer på några minuters gångavstånd.

Väl inne i bostaden möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar ett ljust och trivsamt hem där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du omsorgsfullt renoverade ytskikt och snickerier med bland annat vit fiskbensparkett och trägolv i furu, spröjsande fönster, spegeldörrar samt vackra gjutjärnsradiatorer.

Här finns ett stort och ljust vardagsrum med fönster mot Karlbergssjön och grönområden som erbjuder goda sällskapsytor och flera möbleringsalternativ, ett rogivande sovrum med plats för säng och flera garderober, ett modernt kök med bra förvaringsmöjligheter utrustat med kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet är helkaklat utrustat med wc, dusch, handfat, spegelskåp. I entrén finns goda avhängningsmöjligheter och i allrummet finns en mindre klädkammare.

Omsorgsfullt renoverad med en enastående känsla för detaljer och estetik samt en väl genomtänkt helhet. Ett boende som lämpar sig så väl för singeln som paret med högt ställda krav.

Varmt välkommen på visning!

- Vacker och välbevarad 30-tals fastighet
- Attraktiva kvarter
- Intill Kungsholms Strand med fantastiska
  promenad-och joggingstråk
- Toppfin med härligt ljusinsläpp
- Högt upp med sjöutsikt
- Rofyllt och lugnt boende
- Omsorgsfullt renoverade
- Vacker vit fiskbensparkett
- Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare
  och garderober
- Stabil föreningen med god ekonomi
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet
- Fridhemsplan med all tänkbar service i närområdet