BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Rorgängargatan 7, 4tr

  • 2.5 rum och kök
  • 53 kvm
  • 4.525.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna lägenhet är fantastisk med två balkonger som fångar solen från två väderstreck, perfekt för både morgon, eftermiddag och kvällssol. Dessutom ligger den i ett lugnt läge mot innergården och återvändsgränd. Belägen på fjärde våningen, erbjuder den en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett vackert burspråk och enkel möblering, vilket skapar en harmonisk atmosfär. Köket är utrustat med nya vitvaror från 2022, inklusive kylskåp, frys, diskmaskin och ugn.

Enligt utdrag ur lägenhetsförteckning en tvåa rum och kök.

Badrummet är utformat med bekvämlighet i åtanke och har både tvättmaskin och utrymme för badkar. En klädkammare har omvandlats till ett barnrum med våningssäng, komplett med ventilation och en dörr för integritet. Passar även bra som walk-in-closet eller arbetsrum. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och vetter mot föreningens lugna innergård, vilket ger en avslappnad atmosfär. Här finns också en utgång till en terrassliknande balkong, vilket ger en härlig kontakt med himlen och en plats att njuta av utomhuslivet.

För extra förvaring finns ett externt förråd tillgängligt. Sammantaget erbjuder denna lägenhet en bekväm och harmonisk livsstil med moderna bekvämligheter och en lugn omgivning.