BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen - Enskede

Kulstötarvägen 73

  • 6 rum och kök
  • 69 kvm
  • 8.525.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett av Södra Stockholms mest eftertraktade kvarter finner du denna pärla på Kulstötarvägen 73. Känslan är omedelbar och det är lätt att förstå varför så många drömmer om att bo här. Entréplanet välkomnar dig med ett kök och matplats samt ett vardagsrum med kamin, vilket erbjuder gott om utrymme för både vardagsliv och underhållning. Huset har för närvarande fyra sovrum, varav tre är belägna på entréplanet, och en toalett för extra bekvämlighet. I källaren finns ett rymligt allrum, ett badrum med både dusch och badkar samt en tvättstuga. Trädgården är så pass lätt att sköta att du inte behöver oroa dig - det ger dig gott om tid att umgås med din familj och dina vänner. Tomten på baksidan är idealisk för lekfullt och spontant familjeliv. Om kvällen lovar en skön temperatur är det bara att ta plats här ute, ta med ett glas vin och småprata! Annars skulle jag sätta mig i soffan och streama Kastanjemannen på Netflix, alla dagar veckan!

 När du väl kliver in i hallen så släpper du all stress och landar i ett lugn. Så härligt! En hall ska vara ska vara både praktiskt och funktionell, men det skadar ju inte att det är trevligt snyggt också. Den ordningsamma i familjen hänger upp sin jacka in till vänster. 

Köket är planerat på ett sånt där härligt vinkelvis som passar perfekt för flera kockar och matplatsen har ett riktigt fint ljusinsläpp invid fönsterpartiet. Här kan du verkligen dra ihop hur många kalas och middagar som helst, så länge du kan fixa fram tillräckligt med mat för alla! Var inte förvånad om dina vänner automatiskt bjuder in sig själva, det har alltid varit ett populärt tillhåll. Ta dig god tid att välja det perfekta bordet, för här kan du välja både runt och fyrkantigt.

Blicken dras sen omedelbart mot det ljusa vardagsrummet. Oj, här är ljuset slående. Glaspartierna i vardagsrummet gör att solen kan ta fart långt in över den vackra fiskbensparketten. Det är verkligen en underbar vy! Det är ett rum som passar för många olika inredningsstilar. Här kan du krypa upp i soffan, kanske tända en brasa och bara njuta av den avslappnade atmosfären.

Det första sovrummet ligger precis till höger om entrén, vilket ger en känsla av avskildhet, ungefär som chefens rum på ett kontor. Rummet är precis lagom stort för en dubbelsäng och har gott om plats för förvaringsmöjligheter. Här kan du faktiskt sova med fönstret öppet om du önskar. Trots det centrala läget är du tillräckligt avskild från trafikbuller för att inte störas av det.

Det andra sovrummet ligger till vänster innan man kommer in i vardagsrummet. Här finns förvaringsmöjligheter längs ena väggen vilket ger plats för en mängd rea-fynd du kanske inte ens visste att du behövde, och en hel del annat också.

Det tredje sovrummet ligger till höger förbi vardagsrummet. Det används för närvarande som ett sällskapsrum. Men om du behöver ett hemmakontor är det inga problem alls. Detta rum skulle passa perfekt för det ändamålet om du inte behöver fler sängplatser.

Källarvåningen är renoverad och här finns bland annat ett, stort badrum, en tvättstuga och ett allrum. Direkt när du kommer ner för trappan möts du av det mysiga "hängrummet", perfekt för att umgås när kompisar kommer över eller när du vill ha en filmkväll med Masked Singer på högsta volym. En del av rummet används av de nuvarande ägarna som ett stort dressingroom. Detta kan verkligen att bidra till att skapa balans, ordning och reda i hemmet.

Och badrummet! Det är som en dröm för en familj, oavsett ålder - med både dusch och ett stort badkar. För den som vill koppla av efter en lång dag finns det gott om utrymme att sjunka ner i ett varmt bad och släppa alla bekymmer. Så ta tillfället i akt, tänd ett ljus och njut av en stunds avkoppling. Tvättmaskinen står redo att göra grovjobbet för familjens yttre.

Direkt utanför har du din egen tomt - lummig och avskild, utan insyn men ändå med perfekt närhet till stan. Här finns utrymme för både odling, solstolar och middagsgäster. Fritt fram att både spela lite kubb och tända grillen. Men det absolut bästa måste väl ändå vara att njuta av ett glas vin, småprata eller läsa en bra bok. Drömlikt, eller hur?!

Dessutom är huset förbesiktigat och säljaren tecknar en s k Dolda fel-försäkring, så du kan känna dig trygg i ditt köp. Jag vet att det kanske känns lite för bra för att vara sant, men kom på visning och se själv!