BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rebecca Friis
Fastighetsmäklare

Rebecca Friis

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som vill göra det lilla extra!

Jag är otroligt målinriktad och har ett stort personligt engagemang. Jag ställer höga krav på noggranna förberedelser och presterar alltid mitt yttersta för att hålla hög kvalitet mot både säljare och köpare. Samtidigt har jag ett stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla mina kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och många återkommande kunder.

Att kunna arbeta i hela Stockholm ger mig ett brett kontaktnät och genom att noggrant se över alla detaljer i försäljningen, så har jag möjligheten att handplocka den perfekta köparen till just din bostad!

E-posta Rebecca Ring 076-166 06 01
Facebook review
"Rebecca Friis sålde min lgh i Högdalen och jag är mkt nöjd. Jag upplevde Rebecca som okonstlad och genuin. Hon var engagerad, orädd och lite "outside the box", men samtidigt avslappnad och flexibel. Varmt rekommenderad."
Facebook review
"Anlitade Rebecca Friis för att sälja vår lght i september. Supertrevlig tjej, kunnig och superhög energinivå, en riktig doer! Anlitar gärna Rebecca igen i framtiden!"
Facebook review
"Anlitade Rebecca när jag sålde min lägenhet i Gamla Enskede. Hon var helt fantastisk - från första mötet till en otroligt lyckad försäljning. Rekommenderar henne mitt varmaste."
Facebook review
"Mäklaren: Rebecca Friis sålde min lägenhet i Högdalen. Jag blev mycket nöjd med hela affären. Jag fick mer betalt än förväntat för lägenheten. Rebecka Friis var mycket professionell, väl förberedd, mycket påläst och yrkeskunnig. Jag märkte direkt att hon hade stor vana, då jag haft flera olika mäklare vid andra försäljningar förr. Dessutom lyssnade hon på mina önskemål om försäljningen, gav bra tips etc. Jag kan därav varmt rekommendera henne. MVH Carina Poulsen Jaarnek"
Facebook review
"Rebecca hjälpte oss att köpa vårt hus och sälja vår lägenhet. Mycket bra hjälp hela vägen. En perfekt mix mellan professionalism och personligt bemötande!"
Facebook review
"Rebecca Friis förmedlade den lägenhet jag köpte i Sthlm för några år sedan, och jag kommer självklart att vilja anlita henne då jag nu ska sälja samma lägenhet. Hon är trygg, påläst och serviceminded ut i fingerspetsarna- är otroligt nåbar och svarar alltid på frågor i rimlig tid. Jag kan slappna av då jag vet att Rebecca är pålitlig och kunnig. Min upplevelse är att hon bara vill det bästa för alla parter i en affär."
Facebook review
"Rebecca Friis är en fantastisk mäklare! Rebecca är proffsig ut i fingerspetsarna och kämpar för att alla inblandade skall bli nöjda, både köpare och säljare. Hon kan sin sak! Hon har fötterna stadigt på jorden, hjärtat på rätt ställe och skinn på näsan. Med stort tålamod förde hon vår affär tryggt i hamn. Med Rebecca, som mäklare, kände vi oss både trygga och priviligierade! Vi ger henne de bästa rekommendationerna! Ruth & Ulrika"
Facebook review
"Vi köpte vår lägenhet av Rebecca Friis i augusti och hon var varit otroligt professionell och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Hon har varit lätt att nå och ett otroligt bra stöd i vårt första lägenhetsköp. Vi kan varmt rekommendera Rebecca Friis."
Facebook review
"Efter att ha träffat fem olika mäklare valde jag att låta Rebecca Friis sköta försäljningen av min fars lägenhet, vilket jag aldrig ångrat. Jag hade aldrig trott att en mäklare kunde visa så stort personligt engagemang samt en glöd och värme för sitt yrke utöver det vanliga. Hon var väldigt tillmötesgående mot både mig som säljare men även de som var intresserade av lägenheten. Visning utanför tid som var satt, hjälp med att förstå hur en försäljning går till osv var inte några problem. Skulle jag sälja (eller köpa) är Rebecca den första jag kontaktar för att se om hon har möjlighet att bli min mäklare."
Facebook review
"Vi träffade Rebecca Friis då vi köpte vår senaste bostadsrätt, mycket proffsigt från ax till limpa! Vi upplevde att Rebecca förmedlade, och ordnade samtliga moment vid vårt lägenhetsköp med hög precision, involverat deltagande och ett fantastiskt bemötande."
Facebook review
"Rebecca Friis sålde en lägenhet till mig och jag fick så bra bemötande att jag hörde av mig till henne när det var dags att sälja den igen. Otroligt trevlig, serviceminded och proffsig - men ändå personlig! Skulle absolut anlita henne igen!"
Facebook review
"Vi köpte lägenhet via Rebecca Friis. Rebecca är en seriös mäklare som tar sitt uppdrag på allvar utan att vara formell. Vi upplevde att Rebecca var uppriktigt intresserad av oss som köpare och ansträngde sig för att vi skulle få så bra förutsättningar som möjligt för att kunna fatta ett köpbeslut. Rebecca gjorde ett bra jobb och är trevlig att ha att göra med!"
Facebook review
"Rebecca Friis är en fantastisk person som alltid strävar efter att prestera på topp. Hon gör det där lilla extra! Rebecca är proffs ut i fingerspetsarna och har hamnat i helt rätt yrke. Med stort tålamod och engagemang kring allt som rör affären visade hon på ett genuint och ärligt intresse för just våra bostadsaffärer."
Facebook review
"Rebecca Friis är professionell, kompetent och lyhörd. Hon lyssnar till kundens behov och är personligt engagerad. Jag är väldigt nöjd & kan varmt rekommendera henne!"
Facebook review
"Vi fick hjälp av Rebecca Friis och var mycket nöjda! Hon är tydlig, lätt att få tag på och anpassar sig till olika situationer som kan uppstå i en säljprocess."
Facebook review
"Vi köpte vår villa av Rebecca Friis som var professionell, tillmötesgående, lätt att nå och som informerade oss om allt vi behövde veta (samt även gav det stöd vi behövde) i budgivningsprocessen, med täta återkopplingar. Även efter köpet har Rebecca varit ett stöd, vi har alltid känt oss bekväma med att kontakta henne om det varit något vi undrat över, och alltid blivit bemötta med största värme och servicevilja!"
Facebook review
"Vi anlitade Rebecca Friis när det var dags för oss att sälja våran lägenhet, ett val av mäklare vi aldrig ångrat. Rebecca är otroligt professionell och bjöd in oss och lät oss vara delaktig i hela processen från början till slut. Bra återkoppling, tydlig och oerhört trevlig på ett väl strukturerat sätt. 5 av 5 alla dagar i veckan."
Facebook review
"Rebecca Friis hjälpte oss med försäljning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda, hon var proffsig, lätt att nå och noga med att hålla oss informerade. Vi kan varmt rekommendera henne när du ska göra ditt val av mäklare."
Facebook review
"Rebecca Friis går alltid in med stort engagemang och är mån om att tillmötesgå säljarens förväntningar. Alltid tillgänglig och hjälpsam, både professionell och personlig. Vårt första val vid försäljning!"
Facebook review
"När du ska sälja din bostad så ska du kontakta Rebecca Friis! Med väldig energi, profsionallitet och kunskap hjälper hon en genom hela säljprocessen och leverer som alltid försäljningar till rekordpriser. Jag skulle rekommendera Rebecca till ALLA er som bara nöjjer er med den bästa!"
Facebook review
"Köpte vår lägenhet i Svedmyra 2012 av Rebecca Friis, 4 år senare sålde hon den till rekordpris i föreningen, 60% värdeökning på dessa 4 år. Kan varmt rekommendera Rebecca när ni ska sälja."
Vad tycker kunderna?
 • Rikard Ingemanson
 • Rebecca Thorsen
 • Åsa Holstein-Litzén
 • Carina Poulsen Jaarnek
 • Niklas Nihlén
 • Lina Svaerd
 • Ulrika Jossfolk Byström
 • Olivia Maurer
 • Annica Rönnkvist
 • Erik Pallin
 • Timj Dahlén
 • Anders Welin
 • Martha Bjernestedt
 • Maria Petersson
 • Matti Forsman
 • Petra Hjortensjö
 • Hanna Fängström
 • Els-Maj Enqvist
 • Petra Lindstedt
 • Carl Klintåker
 • Oskar Sommarlund
Objekt till salu
Slutpriser