BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rebecca Friis
Fastighetsmäklare

Rebecca Friis

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som vill göra det lilla extra!

Jag är otroligt målinriktad och har ett stort personligt engagemang. Jag ställer höga krav på noggranna förberedelser och presterar alltid mitt yttersta för att hålla hög kvalitet mot både säljare och köpare. Samtidigt har jag ett stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla mina kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och många återkommande kunder.

Att kunna arbeta i hela Stockholm ger mig ett brett kontaktnät och genom att noggrant se över alla detaljer i försäljningen, så har jag möjligheten att handplocka den perfekta köparen till just din bostad!

E-posta Rebecca Ring 076-166 06 01
Facebook review
"Vi träffade fyra mäklare från fyra olika mäklarfirmor, där Rebecca Friis på BoStockholm var en av dem, när vi skulle sälja vårt hus i Mälarhöjden. Vi fick ett väldigt bra intryck av Rebecca så hon blev det självklara valet, och det valet är vi fullständigt nöjda med. Hon slussade oss genom säljprocessen på ett lugnt och proffsigt sätt så vi kände oss helt trygga. Vi rekommenderar henne varmt och ska vi sälja en bostad igen så kommer hon att få förtroendet igen!"
Facebook review
"Vi anlitade Rebecca Friis efter att vi träffat många mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet i Stureby. Vi valde Rebecca för hon ingav ett lugn och kände in vad vi ville och delade vår vision och kunde se möjligheterna som vi först inte såg. Rebecca var både noggrann och snabb i all kommunikation under den här processen och vi litade på henne fullt ut. Trots tuffa tider i bostadsmarknaden så kämpade hon på och hade en rimlig men även hoppfull ambition om hur det skulle gå. Vi är supernöjda med hela affären och skulle varmt rekommendera Rebecca om man går i tankar att sälja."
Facebook review
"Mäklare Rebecca Friis har med bra personkännedom och stor yrkesskicklighet sålt vårat hus i Stureby. Rebecca är ett proffs när det gäller att marknadsföra ett objekt. Att med ord beskriva husets och tomtens guldkorn är inte lätt men det är något Rebecca kan på sina fem fingrar. En mer levande beskrivning får man leta efter! Med bra kontakter både då det gäller styling, fotografering och inte minst val av besiktningsman kändes allt tryggt och bra innan visning. Efter visning fick vi som säljare bra information om spekulanterna som varit och tittat på vårat hus. Rebecca återgav diskussioner och vad eventuella köparna hade för funderingar och möjligheter att fullfölja ett köp. Vi upplever en bra kommunikation med Rebecca. Hon vänder olika händelser för och emot och hör alltid med dig som säljare vad du tycker, tänker och tror. Vid budgivning är Rebecca både lyhörd och kunnig vid kontakt av olika personligheter. Som ni märker är vi supernöjda med allt! Ett stort tack och en varm rekommendation ger vi här!"
Facebook review
"Otroligt nöjd med Rebecca Friis som mäklare! Hon är professionell, trevlig och engagerade genom hela säljprocessen. Hon höll mig ständigt uppdaterad vilket fick mig att känna att jag var i trygga händer. Jag kan varmt rekommendera henne."
Facebook review
"Efter att ha träffat flera mäklare valde jag att anlita Rebecca Friis vid försäljning av min lägenhet på Södermalm, ett val jag är mycket nöjd med. Rebecca är trevlig, professionell och en mycket engagerad mäklare med stor lyhördhet. Jag kan varmt rekommendera henne."
Facebook review
"Rebecca Friis gjorde ett helt enastående jobb med våran lägenhet. Inte nog med att vi slog rekordet i föreningen på just våran typ av lägenhet, vi fick en perfekt fotografering och fin hjälp med att pimpa lägenheten inför den och visningen. Rebecca är den enda mäklaren jag kommer använda mig av om vi flyttar igen, så trevlig och super duktig! 5 stjärnor av 5 möjliga alla dagar i veckan! TACK Rebecca ! ���"
Facebook review
"Rebecca Friis är verkligen superproffsig! Engagerad, personlig och skarp. Jag är så glad att jag valde att sälja min lägenhet med henne. Stort tack! ��"
Facebook review
"Jag vill varmt rekommendera Rebecca Friis som hjälpte mig när jag köpte min lägenhet. Hon återkopplar snabbt, är flexibel och väldigt trevlig att ha och göra med!"
Facebook review
"Vi anlitade Rebecca Friis till försäljningen av lägenheten i Högdalen. Vi kände direkt att hon är engagerad, professionell, lyhörd och med god kontroll på bostadsmarknaden. Hon är klok när det gäller prissättning och marknadsföring. Alltid tillgänglig, hjälpsam, kunnig och positiv. Rebecca var snabb att fånga upp intresserade köpare och hade flera extravisningar som ledde till en snabb och mycket bra försäljning, trots den lite skakiga bostadsmarknaden. Det är med glädje och stor tacksamhet som jag vill rekommendera Rebecca. Hon kommer självklart att vara förstahandsvalet vid nästa försäljning. Ett stort och varmt tack Rebecca för allt du gjorde under försäljningen."
Facebook review
"Rebecca Friis är en mycket trevlig och engagerad mäklare som gör allt för att både säljare och köpare ska känna sig bekväma och nöjda. Rebecca rekommenderar jag starkt!"
Facebook review
"Rebecca Friis sålde min lgh i Högdalen och jag är mkt nöjd. Jag upplevde Rebecca som okonstlad och genuin. Hon var engagerad, orädd och lite "outside the box", men samtidigt avslappnad och flexibel. Varmt rekommenderad."
Facebook review
"Anlitade Rebecca Friis för att sälja vår lght i september. Supertrevlig tjej, kunnig och superhög energinivå, en riktig doer! Anlitar gärna Rebecca igen i framtiden!"
Facebook review
"Anlitade Rebecca när jag sålde min lägenhet i Gamla Enskede. Hon var helt fantastisk - från första mötet till en otroligt lyckad försäljning. Rekommenderar henne mitt varmaste."
Facebook review
"Mäklaren: Rebecca Friis sålde min lägenhet i Högdalen. Jag blev mycket nöjd med hela affären. Jag fick mer betalt än förväntat för lägenheten. Rebecka Friis var mycket professionell, väl förberedd, mycket påläst och yrkeskunnig. Jag märkte direkt att hon hade stor vana, då jag haft flera olika mäklare vid andra försäljningar förr. Dessutom lyssnade hon på mina önskemål om försäljningen, gav bra tips etc. Jag kan därav varmt rekommendera henne. MVH Carina Poulsen Jaarnek"
Facebook review
"Rebecca hjälpte oss att köpa vårt hus och sälja vår lägenhet. Mycket bra hjälp hela vägen. En perfekt mix mellan professionalism och personligt bemötande!"
Facebook review
"Rebecca Friis förmedlade den lägenhet jag köpte i Sthlm för några år sedan, och jag kommer självklart att vilja anlita henne då jag nu ska sälja samma lägenhet. Hon är trygg, påläst och serviceminded ut i fingerspetsarna- är otroligt nåbar och svarar alltid på frågor i rimlig tid. Jag kan slappna av då jag vet att Rebecca är pålitlig och kunnig. Min upplevelse är att hon bara vill det bästa för alla parter i en affär."
Facebook review
"Rebecca Friis är en fantastisk mäklare! Rebecca är proffsig ut i fingerspetsarna och kämpar för att alla inblandade skall bli nöjda, både köpare och säljare. Hon kan sin sak! Hon har fötterna stadigt på jorden, hjärtat på rätt ställe och skinn på näsan. Med stort tålamod förde hon vår affär tryggt i hamn. Med Rebecca, som mäklare, kände vi oss både trygga och priviligierade! Vi ger henne de bästa rekommendationerna! Ruth & Ulrika"
Facebook review
"Vi köpte vår lägenhet av Rebecca Friis i augusti och hon var varit otroligt professionell och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Hon har varit lätt att nå och ett otroligt bra stöd i vårt första lägenhetsköp. Vi kan varmt rekommendera Rebecca Friis."
Facebook review
"Efter att ha träffat fem olika mäklare valde jag att låta Rebecca Friis sköta försäljningen av min fars lägenhet, vilket jag aldrig ångrat. Jag hade aldrig trott att en mäklare kunde visa så stort personligt engagemang samt en glöd och värme för sitt yrke utöver det vanliga. Hon var väldigt tillmötesgående mot både mig som säljare men även de som var intresserade av lägenheten. Visning utanför tid som var satt, hjälp med att förstå hur en försäljning går till osv var inte några problem. Skulle jag sälja (eller köpa) är Rebecca den första jag kontaktar för att se om hon har möjlighet att bli min mäklare."
Facebook review
"Vi träffade Rebecca Friis då vi köpte vår senaste bostadsrätt, mycket proffsigt från ax till limpa! Vi upplevde att Rebecca förmedlade, och ordnade samtliga moment vid vårt lägenhetsköp med hög precision, involverat deltagande och ett fantastiskt bemötande."
Facebook review
"Rebecca Friis sålde en lägenhet till mig och jag fick så bra bemötande att jag hörde av mig till henne när det var dags att sälja den igen. Otroligt trevlig, serviceminded och proffsig - men ändå personlig! Skulle absolut anlita henne igen!"
Facebook review
"Vi köpte lägenhet via Rebecca Friis. Rebecca är en seriös mäklare som tar sitt uppdrag på allvar utan att vara formell. Vi upplevde att Rebecca var uppriktigt intresserad av oss som köpare och ansträngde sig för att vi skulle få så bra förutsättningar som möjligt för att kunna fatta ett köpbeslut. Rebecca gjorde ett bra jobb och är trevlig att ha att göra med!"
Facebook review
"Rebecca Friis är en fantastisk person som alltid strävar efter att prestera på topp. Hon gör det där lilla extra! Rebecca är proffsig ut i fingerspetsarna. Otroligt service-minded! Det bästa är nog att hon är en så ärlig och jordnära mäklare. En person med fötterna stadigt på jorden och med skinn på näsan, som vet vad hon gör. Med stort tålamod och engagemang kring allt som rör affären visade hon genuint intresse för just våra bostadsaffärer. The one and only mäklaren - vi kommer alltid välja Rebecca."
Facebook review
"Rebecca Friis är professionell, kompetent och lyhörd. Hon lyssnar till kundens behov och är personligt engagerad. Jag är väldigt nöjd & kan varmt rekommendera henne!"
Facebook review
"Grattis BOSTHLM, som har fått Stockholms bästa mäklare, Rebecca Friis. Vi kontaktade Rebecca i våras på rekommendation från bekanta, och av alla mäklare som jag någonsin har haft kontakt med ( vilket är rätt så många pga försäljningar/köp/värderingar) så är Rebecca den absolut bästa. Så professionell, engagerad och driven. Dessutom med en service-mind som man sällan upplever i Sverige. Kan givetvis varmt rekommendera henne. Vi kommer nog aldrig att använda oss av någon annan mäklare : ) /Sara"
Facebook review
"Vi fick hjälp av Rebecca Friis och var mycket nöjda! Hon är tydlig, lätt att få tag på och anpassar sig till olika situationer som kan uppstå i en säljprocess."
Facebook review
"Vi köpte vår villa av Rebecca Friis som var professionell, tillmötesgående, lätt att nå och som informerade oss om allt vi behövde veta (samt även gav det stöd vi behövde) i budgivningsprocessen, med täta återkopplingar. Även efter köpet har Rebecca varit ett stöd, vi har alltid känt oss bekväma med att kontakta henne om det varit något vi undrat över, och alltid blivit bemötta med största värme och servicevilja!"
Facebook review
"Vi anlitade Rebecca Friis när det var dags för oss att sälja våran lägenhet, ett val av mäklare vi aldrig ångrat. Rebecca är otroligt professionell och bjöd in oss och lät oss vara delaktig i hela processen från början till slut. Bra återkoppling, tydlig och oerhört trevlig på ett väl strukturerat sätt. 5 av 5 alla dagar i veckan."
Facebook review
"Rebecca Friis hjälpte oss med försäljning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda, hon var proffsig, lätt att nå och noga med att hålla oss informerade. Vi kan varmt rekommendera henne när du ska göra ditt val av mäklare."
Facebook review
"Rebecca Friis går alltid in med stort engagemang och är mån om att tillmötesgå säljarens förväntningar. Alltid tillgänglig och hjälpsam, både professionell och personlig. Vårt första val vid försäljning!"
Facebook review
"När du ska sälja din bostad så ska du kontakta Rebecca Friis! Med väldig energi, profsionallitet och kunskap hjälper hon en genom hela säljprocessen och leverer som alltid försäljningar till rekordpriser. Jag skulle rekommendera Rebecca till ALLA er som bara nöjjer er med den bästa!"
Facebook review
"Köpte vår lägenhet i Svedmyra 2012 av Rebecca Friis, 4 år senare sålde hon den till rekordpris i föreningen, 60% värdeökning på dessa 4 år. Kan varmt rekommendera Rebecca när ni ska sälja."
Vad tycker kunderna?
 • Gunilla Bogren
 • Sofia Thermaenius
 • Angelica Severin
 • Matilda Åbark Håkansson
 • Inger Wikström
 • Sofie Tholse
 • Linn Roos
 • Mimmi Andersson
 • Jeanette Roos
 • Josefine Ågren Silfver
 • Rikard Ingemanson
 • Rebecca Thorsen
 • Åsa Holstein-Litzén
 • Carina Poulsen Jaarnek
 • Niklas Nihlén
 • Lina Svaerd
 • Ulrika Jossfolk Byström
 • Olivia Maurer
 • Annica Rönnkvist
 • Erik Pallin
 • Timj Dahlén
 • Anders Welin
 • Martha Bjernestedt
 • Maria Petersson
 • Sara Ljunggren
 • Matti Forsman
 • Petra Hjortensjö
 • Hanna Fängström
 • Els-Maj Enqvist
 • Petra Lindstedt
 • Carl Klintåker
 • Oskar Sommarlund
Objekt till salu
Slutpriser