BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm -Tanto

Tantogatan 55

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fint renoverad lägenhet med egen ingång. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med stora fönster bidrar till att bostaden upplevs ljus och luftig. Bra sovrum med praktisk förvaring längs ena väggen. Populär och välskött förening med många extra faciliteter såsom gym, festlokal, övernattningslägenheter, bastu och roddbåt.

Entré
På gaveln av huset och med egen entré, når man lägenheten. Fastigheten är belägen i souterräng vilket gör att lägenhetens fönster ligger 1 våning upp.

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder längs ena väggen. I anslutning till hallen ligger det fräscha badrummet samt ett städskåp.

Arbetsplats
I anslutning till hallen ligger ett halvrum med fönster som idag används som arbetsplats. 

Kök och vardagsrum
Vidare in i bostaden har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö som skiljer dem åt. Detta bidrar till att man har fin kontakt mellan rummen, men varje del är likafullt sin egen värld. I det välplanerade köket är arbetsytorna väl tilltagna. Gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap och matvaror i köksskåpen som har vita luckor. Vitkaklat stänkskydd ovanför arbetsbänkarna. Utrustningen består av spis med häll, köksfläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys.
Rymligt och möbleringsvänligt vardagsrum där det finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Genom de stora fönstren skiner solen in över ekparkettgolv och de vitmålade väggarna.

Sovrum
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang efter tycke och smak. Det finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare de diskreta garderoberna med skjutdörrar, längs ena väggen. 

Badrum
Renoverat och stambytt badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Dusch med vikväggar av glas, handfat med underskåp, spegel, vägghängd wc samt ett fönster.