BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 28

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Gamla Enskede erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett otroligt fint sekelskiftesboende anno 1911 i ett av områdets absolut vackraste hus med en generös takhöjd och höga fönster i två väderstreck som ger ett bra ljusinsläpp. Här bor man i in mindre och familjär förening med låg belåning och med lummiga Margaretaparken precis utanför dörren.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du renoverade och vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer med spegeldörrar, fina brädgolv och höga fönster. Köket är omsorgsfullt renoverat med tidstypisk bröstpanel i pärlspont. Vardagsrummet är rymligt och har fönster i både söder och väster. I sovrummet får en dubbelsäng enkelt plats och det finns även gott med utrymme för bra förvaring. Badrummet har helkaklade väggar och utrustat med badkar samt kommod och wc.

Föreningen är välskött med låg belåning och består av 12 lägenheter. Det finns 6 parkeringsplatser och en härlig trädgårdstomt med gräsytor och gemensamma utemöbler.

Gamla Enskedes historia har formats sedan början av 1900-talet och var den första trädgårdsstaden som anlades i Stockholm. Här finns idag ett kreativt och pulserande liv som är unikt i Stockholm. Den speciella atmosfären som råder här ger värme och färg åt området. Här finns bland annat Delselius bageri, välrenommerade Enskede Matbod, Matateljén och mysiga småbutiker. Läget här är fantastisk med endast några minuters promenad till Sandsborgs tunnelbanestation.

Välkommen på visning

- Boende i hjärtat av Gamla Enskede
- Smakfullt renoverad
- Sekelskifte anno 1911
- Hörnlägenhet
- Höga fönster
- Generös takhöjd
- Genomgående fina brädgolv
- Härligt ljusinsläpp
- Vackert hus med mysig trädgårdstomt och gräsytor
- Stabil och välskött förening med låg belåning