BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ekudden

Ekgränd 1, 12tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ekgränd 1, där livet når nya höjder på 12:e våningen i en av Ekuddens mest eftertraktade lägenheter. Denna gavelfyra om 96 kvm erbjuder en oöverträffad utsikt över natur och takåsar från sina fönster i tre vädersträck och inglasad balkong!

Stig in genom de moderna och fräscha entréhallarna som välkomnar dig hem. Med hissar som smidigt tar dig upp till våning 12 från parkeringsgaraget, erbjuder föreningens hus en bekväm och tillgänglig livsstil. Här finns gemensamhetsutrymmen för umgänge, en inbjudande innergård för avkoppling samt ett garage för din bil där du är garanterad en plats.

Den genomgående fräscha lägenheten presenterar ljusa och välskötta ytskikt som är genomgående för hela bostaden. Med tre väl tilltagna sovrum, två badrum och en praktisk klädkammare finns här gott om plats för hela familjen att trivas. Det stora vardagsrummet smälter samman med det välutrustade köket i en öppen planlösning som bjuder in till gemensamma stunder och middagar.

Det som verkligen sätter pricken över i:et är den inglasade västvända balkongen, som bjuder på enastående utsikter och magiska solnedgångar. Med panoramautsikt över vatten, skog och stad blir vardagslivet en ständig njutning.

Denna bostad är en sällsynt pärla på marknaden och erbjuder storlek, utsikt och bekvämligheter som få förunnas. Ta chansen att bli ägare till ett av Ekuddens bästa lägen!