BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Kölnagatan 12

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 4.025.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömlägenhet perfekt belägen med enastående park- och sjöutsikt. Med panoramavy över det historiska Luma och en öppen layout som fångar otroligt vackra solnedgångar.

Känn harmonin med naturen genom stora fönster från golv till tak i vardagsrummet och nästan hela väggen i sovrummet. Från din balkong, med vackert teakträgolv, kan du njuta av körsbärsträden under våren och följa solens strålar från tidig eftermiddag till dess nedgång bakom Luma.

Denna exklusiva bostad erbjuder nästan total avskildhet, då endast några få lägenheter i Luma har fönster som öppnar upp mot detta fantastiska läge. Känn lugnet och skärgårdskänsla samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till restauranger. Bra med kommunikation via buss, tvärbana och båt, och snart även tunnelbana, perfekt för både arbetspendlare och naturälskare.

Den moderna designen är genomgående i hela lägenheten. Strömbrytarna är från Schneider Electric Exxakt med glasram. Förvara dina tillhörigheter med lätthet i de smart designade förvaringsutrymmena och njut av den höga takhöjden på 274 cm, vilket ger en känsla av rymd.

Förutom den fantastiska utsikten och de eleganta detaljerna erbjuder detta hem praktiska bekvämligheter som närhet till Lumaparken, Hammarby sjö och Nackareservatet. På balkongen kan du regelbundet skåda havsörn, norrsken, säl och bäver, vilket gör detta till en plats där naturen är en del av vardagen.

När du kliver in genom dörren möts du av generösa avhängningsytor perfekta för både hattar och skor.

Badrummet är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter. Det är utrustat med en rymligt badkar med dusch, handfat med förvaringsutrymme, rymliga badrumsskåp, elektrisk handdukstork, golvvärme och en tvättmaskin.

Ett par steg in i bostaden finner man det ljusa och öppna köket. Här finns dubbla rader skåp, med kombinerad kyl och frys, samt bekvämligheter såsom diskmaskin och mikrovågsugn. Köket smälter samman med en trevlig matplats och ett luftigt vardagsrum som rymmer gott om plats för umgänge med familj och vänner.

Det ljusa vardagsrummet bjuder in med generösa fönster som släpper in mycket ljus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt miljö för sociala tillställningar och festligheter. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor och ett matbord.

Sovrummet är en fridfull oas med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och övrigt möblemang vid behov. En stor garderobsvägg erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör.

Båttransporten går både till Södermalm och Djurgården/Nybroplan. Tvärbanan passerar bara några meter från bostaden från Lumas station.

* Sol från tidig eftermiddag tills solen går ner bakom Luma
* Stort och fräscht hörnförråd
* Stor och trygg förening
* Bra inomhusklimat
* Högt i tak (274 cm)
* Gångavstånd till skidåkning i Hammarbybacken