BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 58, 7 av 7 tr

 • 3 rum och kök
 • 86 kvm
 • 8.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En av Sjöstadens bästa lägenheter nära vattnet med en stor, magnifik terrass (ca 28 kvm!) som erbjuder en fantastisk utsikt över kanalen, Katarina kyrka och takåsarna. Terrassen är en fridfull oas med sol från förmiddag till kväll och ger garantier för många underbara stunder året runt. Lägenheten är initialt en trerummare men kan enkelt omvandlas till en perfekt fyrarummare enligt den alternativa planlösningen. Fönster i tre väderstreck, ljusa materialval, genomgående planlösning, samt ett nyslipat och vitpigmenterat ekparkettgolv. Lägenheten har två badrum som är nyrenoverade 2023. Garaget och källarförrådet är lättillgängliga via entréplan.

Det optimala läget nära alla bekvämligheter, inklusive kommunikationer och dagligvaror, samt den kommande tunnelbanan, gör detta till en idealisk plats att bo.

Lägenheten fördelas enligt följande:

Hall: Den rymliga och välkomnande hallen erbjuder tillräckligt med förvaring bakom platsbyggda garderober med plats för mycket förvaring. Grå klinker på golvet kontrasterar snyggt mot parketten.

Badrum 1: Det större badrummet är trendriktigt renoverat 2023 med ny tvättmaskin och torktumlare, WC, badrumsskåp, handfat med kommod, dusch och skön golvvärme.

Sovrum 1 (Master bedroom): Master bedroom har mörka väggar, eget badrum med separat dusch och wc, samt en generös walk-in-closet med fönster. Det är möjligt att omvandla detta utrymme till ett litet hemmakontor om så önskas.

Badrum 2 i Master bedroom: Badrummet är nyrenoverat 2023 med en dusch, wc, handfat med kommod, golvvärme och har även ett fönster för ljus och goda vädringsmöjligheter.

Sovrum 2: Det andra sovrummet är rymligt med lättmöblerade ytor och ett fint fönster med utsikt mot ett lugnt gårdsläge med en glimt av kanalen. Här finns plats för säng, skrivbord och bokhylla.

Vardagsrum: Vardagsrummet är rymligt och ljust med generöst ljusinsläpp från stora fönster som ger utsikt över kanalen. Ljusa väggar och stora glaspartier i två väderstreck skapar en hemtrevlig atmosfär. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och matsalsmöbel. Utgången till den fantastiska terrassen finns här.

Terrass (ca 28 kvm): Terrassen är hjärtat i hemmet med en underbar utsikt över kanalen, Södermalm, Sjöstaden och Katarina kyrkan. Den erbjuder maximalt med soltimmar för att njuta av både förmiddags- och kvällssolen. Terrassen är rymlig och rymmer matbord, grill, solstolar och planteringar, perfekt för mysiga kvällar eller grillfester.

Kök: Lägenhetens kök, som delvis är öppet mot vardagsrummet, har Vedums släta luckor i valnöt och generös förvaring. Ny bänkskivan från 2023 i sten med ny sink och kran. Gott om arbetsyta. Köket är utrustat med kyl och frys, spis med induktionshäll, ugn och mikro, samt diskmaskin. Det finns även en avskild matplats som kan omvandlas till ett extra rum enligt den alternativa planlösningen.

Sammanfattningsvis är detta det perfekta boendet för dig som söker en drömlägenhet i en välskött förening med vattennära läge. Föreningen har investerat i solceller och bergvärme, vilket ger en hållbar och miljövänlig livsstil. Lägenheten erbjuder en direkt vy mot kanalen, medan innergården ger en skyddad plats för föreningens medlemmar och en gemensam lekplats med två grannföreningar.

Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.

Missas inte chansen att förvärva ditt drömboende!

 • Högst upp, våning 7/7
 • Terrass i soligt sydvästläge med kanalutsikt
 • Möjlig 4 rum
 • Fönster i tre väderstreck
 • Master bedroom med walk-in-closet och eget badrum
 • Välskött förening med god ekonomi (äger marken)
 • Garage och källarförråd lättillgängligt via entréplan
 • Tvättstuga
 • Nära kommunikationer