BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Lugnets allé 27, 6tr

  • 3.5 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • 7.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag är glad och stolt att presentera denna fantastiska lägenhet med ett drömläge. Belägen på en citynära adress erbjuder den här välplanerade pärlan ett modernt och trivsamt boende. Perfekt för den kräsne storstadsbon som önskar flytta in utan krångel och kostsamma renoveringar. De generösa rummen och den genomgående planlösningen med stora fönster skapar en trivsam atmosfär. Det stilfulla köket har en tidlös design och rymmer en matplats för flera middagsgäster, medan vardagsrummet ger gott om plats för sociala sammankomster.

Lugnet är påtagligt här, och närheten till både stad och natur gör det till den perfekta platsen för den som vill njuta av det bästa av två världar. Det glada sorlet från den mysiga innergården och skratten som studsar mellan byggnaderna ger området liv. Sommartid blir området ännu vackrare med en stilla promenad bland fasader, blomstrande rosrabatter och en älskvärd atmosfär som börjar redan utanför huset. Boendet i detta eftertraktade område med stadens myller som granne garanterar en hög trivselfaktor. Dessutom finns det kort gångavstånd till badmöjligheter och vackra naturstråk längs Sicklasjön.

Brf Sjöstaden 1 är en välskött och populär förening med en trygg ekonomi och låga avgifter, tack vare sina stora lokalintäkter. Här bor man mitt i hjärtat av Sjöstaden med bekvämligheter som Coop och Pressbyrån i fastigheten, samt buss och tvärbana runt hörnet. Den låga avgiften inkluderar även kabel-tv, bredband och el.

Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.

Lägenheten i sig har ett representativt vardagsrum med stora fönster och en underbar atmosfär. Balkongen, som nås från vardagsrum, erbjuder plats för grillning, loungemöbler, matplats och planteringar med sol från lunch till solnedgång. Det hemtrevliga köket fokuserar på njutning och umgänge med komplett köksutrustning.

Med tre välplanerade sovrum, generösa fönsterytor och en rogivande stämning är lägenheten som ett mysigt hotellrum. Ena sovrummet används idag som arbetsrum. Detta rum går enkelt att tas bort om man vill disponera denna yta med stort matbord. Ingen bärande vägg mellan kök/ rum. Badrummet är elegant med helkaklade väggar, klinkergolv, dusch, golvvärme, toalett, tvättställ med underskåp och en spegel. Hallen är välkomnande med ekparkett och gott om förvaring, medan klädkammaren ger extra utrymme och ligger i anslutning till innerhallen.