BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Heliosgatan 18B, pl 3

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och välskötta tvårumslägenhet med en rymlig balkong i det attraktiva området precis intill Luma i Hammarby Sjöstad. Här möts du av en genomtänkt design och bekväma detaljer.

Balkongen har sen eftermiddags/kvällssol en plats som inbjuder till lugn och avkoppling. Balkongen är lätt att möblera med soffgrupp eller matbord.

En extra bonus är den soliga takterrassen högst upp i huset, där solen följer dig genom dagen. Den är perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avslappnande kvällar med vänner och familj. Här finns det laungemöbler, matgrupper även tillgång till pentry, vatten och kök inomhus.

Badrummet är funktionellt utformat med en dusch, handfat och en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Handfatet med kommod skapar en praktisk och organiserad plats för dina toalettartiklar.

Köket är välutrustat med bekvämligheter som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, induktionsspis, ugn och mikrovågsugn. Det är en plats där matlagningen blir både enkel och inspirerande.

Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng. Inbyggda garderober bidrar till att hålla ordning och ger gott om förvaring för dina kläder.

Hallens garderober ger extra utrymme och hjälper till att hålla din bostad välorganiserad. Ett tillhörande källarförråd ger dig ytterligare förvaringsutrymme.

I husets garage finns för närvarande ledig plats, tillgängligt via hiss. Dessutom finns cykelförråd och barnvagnsförråd i huset.

Välkommen till ett hem där praktisk design möter vardaglig komfort. Här finner du funktionella detaljer som förenklar din vardag, allt inramat av en avkopplande och trivsam atmosfär.

Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker. Föreningen äger marken dvs friköpt tomt.