BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skuru

Skurusundsvägen 108c

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • 6.395.000 kr ACCEPTERAT PRIS
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt hus med ett av hela Stockholms absolut bästa lägen vid Skurusundet!

Detta radhus erbjuder en unik möjlighet att bo i en helt obelånad förening med låg månadsavgift och friköpt tomt.

Det rymliga, ljusa och funktionell 3-plan radhuset, om 100 kvm, har en söderlägesposition som garanterar en härlig ljusflöde genom stora fönsterpartier och högt i tak. Boendet inkluderar 4 rum och kök, 3 badrum och en rymlig uteplats med trädäck. Trädgårdstomt och två parkeringsplatser på infarten tillhör detta harmoniska radhus, som är omgivet av skog och berg och bara en kort promenad till vattnet. Samtidigt är det enkelt att ta sig in till stan eller utforska Nacka med närliggande busslinje.

Köket är modernt och stilrent med sandfärgade köksskåp från Marbodal, en laminat bänkskiva och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Vardagsrummet är öppet och ljust med generösa fönsterpartier och en vacker utsikt mot skogspartiet.

Bostaden erbjuder flera sovrum och badrum, med stilren inredning och bekvämligheter som spotlights, handdukstork och ett härligt badrum med takfönster på övre plan. Väldigt funktionellt allrum som kan användas som ett extra sovrum eller för generationsboende.

På det lägre planet finns ett ytterligare badrum, en tvättstuga med Siemens tvättmaskin och torktumlare samt en uteplats som angränsar till gräsytor och har ett trädäck i söder- och österläge.

Huset har genomgående vitmålade väggar, 3-stavigt parkettgolv i ek och golvvärme i hela bostaden. Det har även egna mätare för el och vatten samt Telia - fiber. Två parkeringsplatser och ett tomrör för billaddning hör till lägenheten.

Området Norra Skuru är barnvänligt med närhet till lekplatser, förskolor och skolor. Möjligheter till löpturer, skogspromenader och bad vid klipporna finns i området. På bara 15 minuter når man stadskärnan med bil, och buss 409 tar dig till Slussen med flera hållplatser i närheten.

Föreningen erbjuder två parkeringsplatser per lägenhet och tillåter både juridiska personer som köpare och delat ägande. Det är en äkta bostadsrättsförening som äger marken, vilket gör detta till ett tryggt och långsiktigt boendealternativ.

På plan 1 är takhöjden 260 meter, plan 2 är takhöjden 255 meter och på plan 3 är takhöjden 334 meter.

OVK godkänd. Besiktning godkänd.

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 2 - 3 sovrum. Våningsplan 3 våningsplan, hiss finns ej. Lägenhetsnummer c. Föreningen Brf Skurugård.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.395.000 kr ACCEPTERAT PRIS. Månadsavgift 1 972 kr (parkeringsplats ingår). Andel i föreningen är 33.4764 %.

Driftskostnad

Totalt 2 018 kr/mån (24 220 kr/år) varav Värme 708 kr/mån, El 500 kr/mån, Vatten/Avlopp 210 kr/mån, Försäkring 350 kr/mån, Övrigt 250 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade. Under övrigt ligger bredband.

Byggnadsår
2023

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning. Golvvärme på samtliga plan.

Föreningen
Brf Skurugård bildades år 2023. Föreningens fastighet är ett flerbostadshus med tre lägenheter (radhus) på adressen Skurusundsvägen 108 i Nacka. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.

TV- och internetanslutning
Bredband och TV via Telia.

Parkering
I föreningen finns 6 st parkeringsplatser, 2 st till varje radhus.

Detaljerad beskrivning:

KÖK
Sandfärgat kök från Marbodal (modell Arkitekt Plus).
Bänkskiva i laminat (Delaware stone 631).
Samtliga vitvaror från Siemens.
Integrerad kyl, frys samt diskmaskin.
Inbyggnadsugn & utdragbar fläkt.
Underlimmad diskho (Linea 5040).
Spotlights under skåp.
 
VARDAGSRUM
Öppet mot kök.
Generösa fönsterpartier.
Utsikt mot skogsparti.
Rymmer matsalsbord & soffhörna.
 
BADRUM ENTRÉPLAN
Vitkaklade väggar.
Mörkgrått klinkergolv.
Vikbara duschväggar i glas.
WC & tvättställskommod.
Spegelskåp med belysning.
Handdukstork.
 
SOVRUM 1-2
Två sovrum på övre plan.
Det ena rymmer dubbelsäng.
Båda har garderober och fransk balkong.
 
BADRUM ÖVRE PLAN
Härligt badrum med takfönster.
Vitkaklade väggar och mörkgrått klinker golv.
Stilren tvättställskommod.
Spegel med belysning.
Badkar med dusch.
Handdukstork.
 
ALLRUM
Kan användas som sovrum, alternativt generationsboende.
 
BADRUM NEDRE PLAN
Vitkaklade väggar.
Mörkgrått klinkergolv.
Dusch, WC & tvättställ.
Spegelskåp med belysning.
 
TVÄTTSTUGA
Tvättmaskin & torktumlare (Siemens).
Skåp med tvättställ.
Städskåp.
 
UTEPLATS
Uteplats som angränsar till gräsytor.
Ca 20 kvm trädäck i söder- & österläge.
 
EXTERIÖR
Runtom huset finns gemensamma gräsytor som sköts av de boende.
 
ÖVRIGT
Söderläge, sol från tidig morgon till sen kväll.
Genomgående vitmålade väggar och 3-stavigt tarkettgolv i ek.
Golvvärme i hela bostaden.
Radhuset har egen elmätare, vattenmätare och Telia fiber.
Till lägenheten hör två parkeringsplatser samt ett tomrör för billaddning framdraget från huset till parkeringen.


Att tänka på inför köpet

Prata med mäklaren, det är viktigt att du som spekulant känner att du har fått den information som krävs för att ta ett välgrundat beslut. Tveka därför inte att höra av dig till mäklaren om du har ytterligare frågor. Tala gärna med din bank innan ni ger er in i en budgivning. Det är bra att veta vilka ekonomiska förutsättningar man har och vilka villkor banken kan erbjuda. Var tillgänglig! Tillgänglighet uppskattas av samtliga parter. Var öppen och ärlig! Informera om villkor och önskemål. Öppna kort bidrar till en problemfri och lyckad affär för samtliga.

Info om budgivning

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

 

Områdesbeskrivning

Skurus villaområde är mycket barnvänligt och populärt. Här bor man naturskönt och sjönära. Via en trappa som går mellan Sköldungavägen och Prinsvägen når man snabbt marinan som är belägen längt ner på Drottninghamnsvägen. Här kan man sedan promenera vidare norrut utmed Skurusundets vatten. Går man vidare runt Skuru udde kommer man snart in i Nyckelvikens vidsträckta naturreservat. I området finns även Bastusjön med badstrand och upplogad isbana vintertid samt flera vackra grönområden med motionsspår och promenadstigar.

Bostadsområdet är mycket centrala och med bil nås city inom 15 min. Buss från Skuru till Slussen tar ca 15-20 min då bussen går i egen fil. Nära till större köpcentrum i Nacka Forum som nås med bil inom 7 min. Ett mindre köpcentrum finns även i närbelägna Ektorp. Här finns matbutiker, restauranger och närservice.

Närmsta skola är "Bullerbyskolan" Borgvallaskolan (f-3) med 150 elever, och lite större Skuru skolan (åk f-9) samt friskolan Lilla Nacka (f-6). I närområdet finns flera förskolor, bland annat nybyggda Utskogens förskola samt Skuru förskola.

Skuru bjuder på det bästa av två världar med närheten både in till stan och till skärgården med Skurusundet precis runt knuten. Busshållplatsen är 30 meter från ytterdörren och härifrån går direktbussar till Slussen på 15–17 minuter.

I området runt Skuru, Saltängen och Saltsjö-Duvnäs finns marinor med möjlighet till båtplats.

Motionsslingor finns i det vackra naturreservatet Nyckelviken som ligger granne med Skuru. Nyckelviken har även en 4H-gård och badstrand. Här kan du ta sköna promenader utefter havskanten och beskåda Stockholms hamninlopps vackra vy från höga utsiktspunkter.