BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Lindhagensgatan 65

  • 2 rum och kök
  • 46.5 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en fin och ytterst välplanerad 2:a med balkong, renoverat kök och härligt ljusinsläpp. Här bor du i en vacker 20-tals fastighet med generös takhöjd, stora härliga fönster med utmärka kommunikationer och parker i området. Föreningen är en av Sveriges största med mycket god ekonomi, lågt belånad samt äger marken.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du genomgående fina ytskikt och ursprungsdetaljer som tillsammans med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär.

Renoverat kök med bra förvaring i anslutning till rymligt och vardagsrum som erbjuder flera möbleringsalternativ för både soffa och matplats. Rogivande och sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Fräscht helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i två infällda garderober precis utanför sovrummet.

Här bor man i ett attraktivt och lugnt område med närhet till såväl park, vatten, mysiga restauranger samt de populära områdena Hornsberg och Fridhemsplan! I direkt närhet till tunnelbana Thorildsplan (grön linje) som tar er till T-centralen på 10 minuter. Till föreningen hör en uppskattad innergård som flitigt nyttjas av medlemmarna.

- Hjärtat av Thorildsplan nära parker och vatten
- Balkong
- Ytterst välplanerad 2:a
- Modernt och nyrenoverat kök 2022
- Generös takhöjd
- Vackra trägolv
- Säkerhetsdörr
- 20-talsfastighet
- Till lägenheten hör ett vindsförråd
- Stabil och välskött förening med låg belåning ca 2000kr/ kvm
- Stor och stabil HSB-förening med gott om intäkter i form av lokalytor
- Vacker och välbevarad K-märkt fastighet anno 1926-1929
- Centralt läge med direkt närhet till Thorildsplans t-bana (grön linje) och flertalet busslinjer. 
- ca 5-10 min. promenad till Fridhemsplans med bra utbud av restauranger och service.