BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 30

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är med stor glädje och stolthet jag får presentera denna enastående lägenhet, belägen på ett drömläge som sällan kommer till försäljning. Med en citynära adress erbjuder denna välplanerade pärla en unik boendemiljö som är väl värd ett besök. Det moderna och trivsamma boendet ger en känsla av villa med en stor inglasad balkong som direkt knyter an till det grönskande området vid återgångsgränden. Här kan den kräsna storstadsboenden flytta in utan krav på kostsamma renoveringar. De generösa rummen och den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier skapar en trivsam atmosfär.

Välplanerat kök med stor matplats som rymmer flera middagsgäster. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för sociala sammankomster och möjlighet till en arbetsplats. Det komplett utrustade badrummet är både stilrent och funktionellt.

Föreningen äger marken där fastigheten står, vilket ger trygghet och stabilitet. Föreningen delar även en gemensamhetslokal, Kajutan, med föreningen Hammarby Kaj. Kajutan, belägen nere på kajen, är ett friliggande hus som kan användas för olika typer av evenemang och möten, och den är även utrustad med en bastu.

Området präglas av lugn och närheten till både stad och natur, vilket gör det perfekt för den som söker det bästa av två världar. Den mysiga innergården sprider glada sorl, och området är extra förtrollande under sommaren med vackra fasader och rosprydda rabatter. Ett eftertraktat område med närhet till stadens puls och badmöjligheter vid Järla sjö inom kort gångavstånd.

Här är några höjdpunkter i lägenheten:

Vardagsrum: Ett representativt vardagsrum med stora fönster och en rymlig balkong skapar en underbar atmosfär. Perfekt för umgänge med familj och vänner.

Inglasad balkong: En egen oas som suddar ut gränsen mellan inne och ute, skapar känslan av ett eget hus.

Kök med matplats: Ett hemtrevligt och nyrenoverat kök med fokus på njutning och umgänge. Öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet skapar en harmonisk atmosfär.

Två sovrum: Generösa och möbleringsvänliga sovrum med gott om plats för säng, arbetsbord och förvaring.

Badrum: Helkaklade väggar, klinkergolv och komplett utrustning inklusive tvättmaskin och torktumlare.

Hall: Bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul.

Förråd: Ett rymligt förråd för extra förvaringsutrymme.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk och praktisk boendemiljö med närhet till stadsliv och naturens lugn. En perfekt kombination för den som söker det bästa av båda världar.