BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Siloplatsen 4, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Den generösa hallen välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme i en vit garderobsvägg med skjutdörrar och belysning i taket. Angränsande till hallen finns ett mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och sängbord. Vidare in i bostaden öppnar sig vardagsrummet, som rymmer en rymlig soffa, tv-möbel och ett matbord för 4-6 personer. Rummet är ljust och luftigt tack vare stora fönster och har en öppen planlösning mot det välutrustade köket. Köket är stilrent inrett med vita köksluckor, vitt kakel och en grå laminatbänkskiva. Vita vitvaror, inklusive rostfri kyl/frys, integrerad fläkt, inbyggnadsmikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin, gör köket komplett.

Balkongen är imponerande med sina 11 kvadratmeter och rymmer både loungemöbler och en matplats. Här kan du njuta av solen från tidig förmiddag till tidig kväll. Badrummet är stilfullt med kakel och klinker. Här finns en bekväm dusch med takdusch, ett handfat med vit kommod, toalett, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, samt praktiska arbetsbänkar och överskåp i vitt. En snygg infälld spegel med hylla i natursten och ett stort fönster utan insyn ger badrummet ett härligt ljus.

Lägenheten har enhetligt ljust parkettgolv och vackra fönsterbänkar i natursten. Föreningen erbjuder en rad faciliteter, inklusive en gemensamhetslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, en loungedel som nu används som arbetsplatser och en bastu med relaxområde.

Området Kvarnholmen är vältrafikerat med både buss och båt, vilket gör det enkelt att ta sig in till stan eller utforska Nacka. Det finns även bekvämligheter som en närbutik, sushi, bageri, restaurang, tandläkare och vårdcentral i närheten. Vid kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar, och för de som är intresserade av träning finns ett gym inom bekvämt avstånd.