BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Rorgängargatan 15a

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 4.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna moderna bostad består av tre rum och kök och med hela 15 kvadratmeter stor inglasad balkong. Det praktiska och moderna designkonceptet framträder tydligt, särskilt med den öppna planlösningen där köksön smidigt övergår till vardagsrummet.

Det första sovrummet har generöst med utrymme för en dubbelsäng och inbyggda garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet är flexibelt och kan användas som enkelrum, barnrum eller till och med som ett hemmakontor.

Badrummet är fullt utrustat för att möta dina dagliga behov med tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat och golvvärme. Ett naturligt ljusinsläpp från fönstret och god ventilation skapar en trivsam atmosfär. Duschmöjlighet och generöst med förvaringsutrymme i skåp lägger till ytterligare komfort.

Hallens inbyggda garderober bidrar till en organiserad och prydlig livsstil genom att erbjuda utmärkt förvaring för kläder och skor.

Det moderna köket är utrustat med en praktisk köksö och alla nödvändiga vitvaror, inklusive diskmaskin, kyl/frys, vinkyl, induktionshäll, inbyggd ugn och fläkt. Tillräckligt med skåp och arbetsytor gör köket till en funktionell plats för matlagning och måltider.

Bostaden inkluderar även ett externt förråd. Med alla dessa moderna bekvämligheter och genomtänkta detaljer erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Bostaden är en tvåa enligt utdrag ur lägenhetsförteckningen.

- 2 tvättstugor samt torkrum.
- Cykelförråd.
- Barnvagnsförråd.
- Övernattningslägenhet/gemensamhetslokal.
- Innergård med utemöbler under sommarhalvåret.
- Två takterrasser.

Stabil förening med skuld per kvm om 5792 kr enligt årsredovisning 2022.