BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 15, 9 av 9tr

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • 6.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp med balkong och terrass om ca 32 kvm med sol från morgon till solnedgång!

Välkomna till den fantastiska tvåan i Sjöstaden, där du möts av en imponerande takterrass på hela 32 kvadratmeter. Under sommarhalvåret förvandlas den till ett praktiskt extra vardagsrum, komplett med plats för loungegrupper, matgrupper, solstolar och grill – perfekt för att bjuda över vänner och familj för en trevlig bbq och mingel.

När du kliver in i lägenheten möts du av en underbar luftig atmosfär och en inbjudande känsla. Detta tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Lägenheten erbjuder alla moderna bekvämligheter med genomgående hög standard och ljusa ytskikt.

Vardagsrummet och köket är delvis i öppen planlösning, vilket ger gott om plats för ett stort matbord och en rymlig soffgrupp med mediamöbler. Härifrån når du också den härliga inglasade balkongen i söderläge, vilken erbjuder fri utsikt och avskildhet – perfekt som ett komplement till terrassen under vinterhalvåret.

Sovrummet är avskilt och vetter mot föreningens rofyllda innergård. Det är stort och luftigt, med en egen walk-in-closet. Från sovrummet har du också tillgång till den otroligt härliga takterrassen, som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet.

Föreningen erbjuder ytterligare bekvämligheter, inklusive ett garage som du enkelt når med hiss från lägenheten, samt ett förråd i samma trappuppgång. Med denna bostad får du inte bara en elegant och modern livsstil, utan också möjligheten att njuta av både inomhus- och utomhuslivet året runt.

I den här delen av Hammarby Sjöstad bor du nära till nästan allt med perfekta kommunikationer via buss eller T-bana Skanstull. Runt knuten finns bageri för den morgonpigge samt många livsmedelsbutiker och take-away att inhandla middagen på. Shopping och service finns inne i Ringen köpcentrum och på Åhléns. I närheten finns även SoFos sprudlande miljö med dess enorma utbud av populära restauranger, barer och butiker.

Området erbjuder ett härligt friluftsliv på t.ex. Eriksdalsbadet med utomhusbad samt längs Årstaviken där vackra promenad- och joggingstråk även återfinns. Här finns även en badbrygga där man smidigt kan ta sig ett dopp på sommaren. Gym finns i form av Friskis och Svettis vid Ringen och i Skrapan samt SATS på Kocksgatan eller Luma. Tantolunden finns också inom räckhåll. Går du istället åt andra hållet finns Blecktornsparken och Lilla Blecktornsparken samt Norra Hammarbyhamnens härliga promenadstråk längs kajen.

- Högst upp utan insyn vån 9/9
- Terrass om ca 32kvm mot innergård 
- Inglasad balkong i söderläge utan insyn
- Öppen planlösning
- Walk-in-closet i sovrum
- Takhöjd om ca 2,6m
- Hiss hela vägen ner till garaget och fina gemensamma innergården
- Källarförråd
- Föreningen äger marken
- Promenadavstånd till Skanstull