BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets allé 35, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 6.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exceptionellt ljusa och härliga hörnlägenhet med inglasad balkong från vilken man har fri utsikt över Hammarby Sjöstad. Lägenheten imponerar direkt med sin genomtänkta layout där det är god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Underbar boendemiljö i hjärtat av Hammarby Sjöstad. Nära butiker, tvärbanan och promenadvägarna längs Sickla kanal. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi med stora hyresintäkter från affärslokalerna i bottenplan. 

Hall
Välkomnade hall där det finns gott plats för ytterkläder via en hatthylla samt en garderob. Omgivande väggar är tapetserade i en grön nyans och på golvet ligger parkett som löper vidare in i lägenheten. Lite längre in i hallen finns ett städskåp två garderober samt ett linneskåp.

Sovrum
Rakt fram från hallen ligger lägenhetens mindre sovrum. Det finns en garderob för förvaring och plats för både säng och skrivbord. Parkettgolv och randig tapet på väggarna.

Kök
Fortsätter man in i lägenheten kommer man till köket där matplatsen har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Man har fin kontakt mellan kök och vardagsrum men varje del är likafullt sin egen värld. Gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Det finns kyl, frys, spishäll, ugn och diskmaskin. Ovanför arbetsbänken sitter vitt klinker. Omgivande väggar är tapetserade och på golvet ligger parkettgolv. Matplatsen är trevligt placerad vid det fönstret och vankas det större kalas, kan bordet enkelt förlängas.  

Vardagsrum
I hjärtat av lägenheten ligger vardagsrummet. Atmosfären är hemtrevlig och den karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med tapetserade väggar och parkettgolv.

Inglasad balkong
Den stora inglasade balkongen som vetter mot nord/väst är en fantastisk tillgång. Här samsas balkongmöblerna med både blommor och örter, som kan skapa en färgstark och doftande oas. På sommaren kan man njuta av kvällssolen.

Sovrum
Lägenhetens största sovrum ligger i en hörna och har fönster i två väderstreck. Gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Parkettgolv och ljus tapet.

Badrum
Fräscht badrum med vitkakade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, handfat, badrumsskåp, högskåp, handduksvärmare (vattenburen) och wc. Det finns en tvättmaskin och ovanför den en arbetsbänk samt väggskåp.