BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Segelflygsgatan 12, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 3.420.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med ljusmålade väggar och parkettgolv. Här finns gott om plats för förvaring av ytterkläder. I anslutning till hallen ligger badrummet samt än gästtoalett.

Gästtoalett
Gästtoalett som renoverades 2019. Vitmålade väggar och ljusgrått klinker golv. Här finns toalett och handfat med kommod. 

Badrum
Sort och fräscht badrum med vita kakelväggar och ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med toalett, badkar, handdukstork, handfat med kommod samt spegel med belysning. Här finns det gott om plats för mindre möblemang som högskåp eller liknande. Förberett för tvättmaskin. Badrummet renoverades 2017.

Vardagsrum
Till vänster om hallen finner du det rymliga  vardagsrummet  med ett stort dubbelfönster samt ett lite mindre fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ljusmålade väggar samt parkettgolv. Socialt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och annat möblemang.

Sovrum 1
I anslutning till vardagsrummet finner du ett av sovrummen. Ljust målade väggar och korkmatta. Stort dubbelfönster. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring eller annat möblemang.

Sovrum 2 
Det stora sovrummet är inrett med en stor garderob med skjutdörrar, tapetserade väggar i blått, korkmatta samt ett dubbelfönster som vetter mot innergården. Här finns plats för både dubbelsäng och sängbord.Kök

Kök
Smakfullt kök med gråa köksluckor, svarta beslag och en bänkskiva i svart laminat. Köket är fullt utrustat med spishäll, fläkt, disko och integrerad diskmaskin. Ovanför diskhon finns gott om förvaring i överskåpen. I andra delen av köket finns integrerad kombinerad kyl och frys samt integrerad ugn och micro. Bredvid finns bänkyta samt överskåp för förvaring. Här finns plats för stort matbord för trevliga middagar. Köket renoverades 2016.
Från köket når du den härliga balkongen i sydvästläge.

Sovrum 3
Det minsta sovrummet ligger i anslutning till köket med fönster mot balkong och gården. Plats för både säng och sängbord.  Målade väggar och korkmatta. I rummet finns även en inbyggd garderob.

Balkong
I anslutning till köket finner du den trevliga och rymliga balkongen i sydväst läge. Här får du enkelt plats för matbord för trevliga middagar under varma sommarkvällar.

Klädkammare
Mellan sovrum 1 och 2 finns en stor klädkammare med en platsbyggd garderob samt hyllor och klädstång som går runt i rummet.