BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll - Bromma- Annedal

Masugnsvägen 50

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 4.995.000 kr / Bud
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och nyproducerad 3:a i eftertraktade projektet Strandkanten i Bromma. Här bor du med utsikt mot Bällstavikens glittrande vatten och strandpromenad nära både mysiga Sundbybergs centrum som Bromma blocks stora utbud med affärer. Boendet  erbjuder nyproduktionens alla tänkbara bekvämligheter, optimal planlösning, härlig uteplats och stora fönsterpartier.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig känsla med ljusa fina ytskikt och flertalet fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Planlösningen är delvis öppen mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig atmosfär och rummen är rogivande med tidlösa färger och material. Här finns ett modernt sällskapskök med perfekt utrymme för matplats och vardagsrum med stora fönster, härifrån når du uteplatsen som bjuder in till umgänge under sköna sommardagar och kvällar. Vidare finner du en välkomnade hall med bra förvaring, ett helkaklat badrum utrustat med dusch, komfortvärme, tvättmaskin, torktumlare. Bra förvaring i Master-bedroom med skjutdörrsgarderober.

Södra Mariehäll i Bromma genomgår en spännande omvandlingsprocess från industriområde till ett eftertraktat område med direkt närhet till vatten och Sundbybergs centrum och utmärka kommunikation med tvärbana bokstavligen runt hörnet och restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor i området vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.
?Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Varmt välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök . Våningsplan 1. Lägenhetsnummer 61004. Föreningen Brf Masugnen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.995.000 kr / Bud. Månadsavgift 6 100 kr (Värme, kall VA ingår). Andel i föreningen är 1.7331 %.

Driftskostnad

Totalt 680 kr/mån (8 160 kr/år) varav El 350 kr/mån, Vatten/Avlopp 110 kr/mån, Övrigt 220 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade. Punkten övrigt avser en obligatorisk kostnad för tv/bredand.

Lägenhetens nettoskuldsättning

1 101 853 kr

Byggnadsår
2022-2023

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Masugnen registrerades 2018 och äger fastigheten Schaktugnen 1, Stockholm. Föreningen omfattar 70 st lägenheter med bostadsrätt.

Gemensamhetsutrymmen
Cykelförråd, barnvagnsplats, städrum, rullstolsförråd, Skyddsrum med 120 platser (nyttjas som lägenhetsförråd i fredstid), garage, förråd till samtliga lägenheter, miljörum. Innergård med grönytor, lekplats och planteringar ner mot strandpromenaden.

TV- och internetanslutning
Fiber är indraget i huset och det finns uttag i respektive lägenhet. TV, bredband och telefoni är gruppanslutet till en kostnad om 220kr/mån och tillkommer utöver månadsavgiften.

El
Föreningen tecknar ett gemensamt abonnemang. Individuell mätning debiteras respektive bostadsrätt med månadsavgiften.

Varmvatten
Föreningen tecknar ett gemensamt abonnemang. Individuell mätning debiteras respektive bostadsrätt med månadsavgiften.

Parkering
Föreningen disponerar totalt 25 st garageplatser i gemensamt garage, varav 8 för elbilsuttag. 1 mc-plats.

Överlåtelseavgift
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp, betalas av pantsättaren.

Boendekostnadskalkyl
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Indirekt nettoskuld
1101853kr
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från den ekonomiska planen dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.



Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik.

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I Annedalsparken finns det gott om aktiviteter som bad i plaskdammen, en stor bollplan som på vintern förvandlas till en skridskobana. Här kan du även ta snowracer ner för den härliga pulkabacken och ta en fika på Annedals café & bageri. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.