BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 16, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • 2.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till detta exklusiva boende högt upp på takåsarna, med en imponerande utsikt över det moderna området Sjöstan! Denna högt belägna bostad erbjuder det ultimata compact living-konceptet, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Här hittar ni bekvämligheter som ett fullt utrustat kök och ett stilrent badrum, vilket sätter pricken över i:et. Med sitt centrala läge och närhet till innerstaden, affärer, kommunikationer samt naturen och grönområden, är detta verkligen ett unikt tillfälle. Vi hälsar er varmt välkomna till visning!

Höjdpunkter inkluderar en rymlig balkong i högt läge, en optimal planlösning som rymmer plats för två personer, samt ett kök från Ballingslöv som är fullt utrustat. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat utan erbjuder även tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Dessutom kommer denna bostad med en låg avgift och tillgång till garage i huset.

Köket är komplett och utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt, öppnar upp för social samvaro med den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Vitvarorna från Electrolux adderar en extra touch av modernitet till detta redan stilfulla utrymme.

Badrummet imponerar med sin rymlighet, helkaklade väggar och välbevarade skick. Tvättpelaren underlättar vardagen och erbjuder extra praktiskt utrymme. Förvaringsmöjligheterna i hela lägenheten kompletteras av ett tillhörande förråd längst ned i huset.

Denna yteffektiva lägenhet på 27 kvadratmeter erbjuder alla bekvämligheter och är genomgående fräsch. Oavsett om det är ert första boende eller om ni är ett samspelt par, är detta verkligen en lägenhet som måste upplevas för att uppskattas fullt ut!