BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Textilgatan 25, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 89 kvm
  • 7.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten går i modern stil och är fylld av luft och ljus med genomgående stora fönster och en härlig öppen planlösning. Som pricken över i har du också en underbart stor vinterträdgård som gjord för mysiga sommarhäng. Perfekt planerade 89 kvadratmeter i det populära området Orangeriet!

Lägenheten utmärker sig genom förstklassiga och moderna materialval, vilka skapar en vacker kontrast till den karakteristiska fasaden i ljuspigmenterad betong. Generösa fönsterytor, öppna ytor och lättillgängliga rum ger en känsla av rymd och släpper in maximalt med naturligt ljus. Det inbjudande vardagsrummet har en fantastisk atmosfär, och det sociala och påkostade köket har gott om plats för många matgäster. Dessutom finns två välplanerade sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Lägenheten erbjuder även en underbar vinterträdgård som vetter mot innergården och skapar möjligheter för odling och växtlighet. Det sobra och fräscha badrummet inkluderar tvättavdelning för extra bekvämlighet.

Boende i Brf Linjefarten kommer att uppskatta föreningens välskötta ekonomi och ägande av marken. Månadsavgiften inkluderar både tv- och bredbandstjänster. Föreningen har även tillgång till ett välutrustat gym med bastu, och det finns möjlighet att boka olika behandlingar i kvarterets spa mot en extra kostnad. För filmälskare finns en egen biograf, och det finns även ett aktivitetsrum. Garagemöjlighet finns tillgänglig, och en rymlig källarförråd ingår.

Boendet i Hammarby Sjöstad ger närhet till den charmiga småbåtshamnen med flera populära restauranger, bagerier och gym. Från Luma bryggan kan du välja att ta båten in till staden, och Södermalms puls är lättillgänglig antingen via en promenad över Skanstullsbron eller med de kostnadsfria färjorna Lisen och Lotten som trafikerar mellan Luma, Henriksdalshamnen och Barnängen. En välsorterad ICA-butik finns i huset intill. Inom gångavstånd når du även Hammarbybacken och Nacka-reservatet för rekreation både sommar och vinter. Den välgjorda och påkostade innergården är en trivsam plats för både vuxna och barn.

Sammanfattningsvis erbjuder denna förstklassiga lägenhet en boendekvalitet utöver det vanliga. Här har du möjligheten att äga en magisk bostad! Välkomna på visning!