BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 8

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • 8.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna välplanerade hörnlägenhet erbjuder en stilfull kontrast till den grafitsvarta fasaden genom sina förstklassiga och moderna materialval. Med en terrass och balkong som badar i morgon- och kvällssol, vattenutsikt, generösa fönster och öppna ytor skapar den en känsla av rymd och ljus. En särskiljande funktion är den direkta tillgången till hissen från lägenheten och möjligheten att delvis avnjuta utsikten över sjön från terrassen och balkongen.

Lägenhetens vardagsrum och kök har en öppen planlösning som ger möjlighet att inreda efter egen smak. Detta utrymme blir en naturlig samlingsplats med plats för både soffgrupp och bekväma fåtöljer. Köket är modernt med köksö och utrustat med integrerade vitvaror kyl, frys, diskmaskin, ugn, vinkyl samt eleganta Carrara-marmorytor på både bänkskivan och stänkskyddet. De stora fönstren från golv till tak fyller rummet med imponerande naturligt ljus. Från vardagsrummet leder skjutdörrar till terrassen i öster, vilken fungerar som en förlängning av lägenheten och erbjuder en härlig utsikt mot Södermalm och Hammarbyleden.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett mycket bra källarförråd i huset.

Hela lägenheten har golvvärme, bra förvaring, stora fönster från golv till tak.

Denna lägenhet har även tre sovrum som är anordnade i fil, med ett Master bedroom som har en genomgående klädkammare. Samtliga sovrum har tillgång till den andra balkongen, som är inriktad mot gården och får sol på eftermiddagen och kvällen. Det finns ett smakfullt och fräscht badrum med tvättavdelning, samt en extra separat gästtoalett.

Som medlem i föreningen har man tillgång till ett gym, spa, en biograf och en föreningslokal. Det finns även ett garage med laddningsmöjligheter för elbilar. Boendet är centralt beläget med närhet till skolor, kollektivtrafik, livsmedelsbutiker, restauranger och grönområden. Dessutom tar det endast 10 minuter att promenera till Södermalm.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en förstklassig boendekvalitet utöver det vanliga. Här har ni möjlighet att uppleva en magisk bostad!

Vi hälsar er varmt välkomna på visning!