BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare

Tollarevägen 16b (lgh 17)

  • 6 rum och kök
  • 145 kvm
  • 9.695.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En småskalig miljö i storslagna Tollare.

Lovehusen i Tollare plockar upp tidlösa kvaliteter och fångar samtidigt möjligheten att skapa något nytt. I Tollare är förutsättningarna exceptionella. Naturen är storslagen. Utsikten milsvid och vattnet glittrande. Husen ramar in allt detta och vänder rum samt funktionerna mot naturen. Samtidigt vill vi att husen ska vara förankrade i det lokala samhället. En del av en levande skärgårdsstad och en utmärkt utgångspunkt både för arbetslivet i staden och friluftslivet i skärgården.

Bostäder av vår tid

Rena linjer, hållbara naturmaterial, unika detaljer. Förutsättningarna att sätta sin egen prägel och forma sitt drömhem är perfekta i arkitekt Love Arbéns nya iteration av Lovehusen. Ett helt eget kvarter där utformningen av husen ramar in utsikterna och insidans möjligheter talar till familjens behov. De 13 parhusen i Tollare är omgivna av skog och hav, klippor och naturreservat, men de är också en del av ett väletablerat område med service, skolor och snabba kommunikationer till innerstan.

Stora fönsterpartier, uteplatser och takterasser ger utsikt över Lännerstasundet och Mårtens holme, samtidigt som höga träd och skogspartier bäddar in kvarteret i en egen oas. Det blir sedan att addera det som naturen inte kan leverera, hem som öppnar upp sig lika mycket som de ger skydd.