BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 16C, 6tr

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 7.700.000 kr / Såld
  • 1453
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och rymliga bostad som har ett perfekt läge högt upp på våning 6 i den idylliska Hammarby Sjöstad, endast en stenkast från Lumabryggan, vattnet och Södermalm. Detta hem har en generös mängd naturligt ljus tack vare fönster som vetter åt två olika håll.

Köket är rymligt och fullt utrustat, vilket gör det till hjärtat och naturliga mittpunkten i denna bostad. Här finner du moderna vitvaror såsom diskmaskin, induktionshäll, dubbla kylskåp och frysar, inbyggd ugn samt mikrovågsugn, som inspirerar till matlagning. Du har gott om förvaringsutrymme i de många skåpen och lådorna. Familj och vänner samlas här för matlagning och socialt umgänge, och den öppna planlösningen smälter smidigt samman köket med matplatsen och vardagsrummet.

Bostadens rymliga yta får ett underbart ljusinsläpp genom de generösa fönsterpartierna. Här finns plats för ett stort matbord med 8-10 sittande gäster. Vardagsrumsdelen har också ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats för umgänge, där ni kan koppla av i soffgruppen framför TV:n.

Från de sociala ytorna kan du enkelt nå den rymliga balkongen, som erbjuder gott om plats för grillning, utomhusmåltider, solstolar och odling för trädgårdsentusiasten.

Denna bostad har tre stora sovrum (möjligt med fyra sovrum) som ligger i en lugn del av lägenheten. Sovrummen har tillräckligt med plats för dubbelsängar, skrivbord och andra möbler efter behov. Master bedroom har till och med en inredd klädkammare och ett angränsande lyxigt badrum. Badrummet är fullt kaklat och erbjuder dusch med takdusch, handfat, vägghängd toalett, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. De två andra sovrummen är också generösa i storlek och rymmer stora sängar, arbetsutrymme och förvaring. Det finns även ett stort och fräscht badrum med badkar, toalett och handfat som ligger i anslutning till hallen.

Denna lägenhet inkluderar ett rymligt förråd i byggnaden, som kan nås med hissen. Föreningen äger marken, vilket innebär att den är friköpt.

Välkommen till Hammarby Sjöstad, en av Stockholms mest moderna och miljövänliga stadsdelar. Den är vackert belägen längs vattnet och omgiven av grönska, vilket ger möjlighet att njuta av stadslivet samtidigt som du har nära till natursköna områden.

Här finns allt du kan önska dig i stadslivet, inklusive trendiga caféer, restauranger och butiker. Samtidigt har du möjlighet att ta avkopplande promenader längs vattnet. Hammarby Sjöstad är känd för sin hållbara utformning, med utbyggda cykelvägar och ett effektivt kollektivtrafiksystem som gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Men det är inte bara stadslivet som gör Hammarby Sjöstad till en attraktiv plats att bo på. Området erbjuder också många grönområden och parker som är perfekta för löprundor och picknickar i solen. Denna stadsdel har en unik karaktär som kombinerar pulsen av storstaden med lugnet i naturen.