BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Täppgränd 33

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
  • 7207
  • 1661
  • 4533
Värdera din bostad

Beskrivning

I mysiga och omtyckta Enskededalen erbjuds nu en möjlighet att förvärva en toppfin och optimalt planerad 3:a i den mycket populära föreningen Dalen 10. Lägenheten totalrenoverats under 2020 med nytt helkaklat badrum och tvättpelare, modernt kök, vacker fiskbensparkett och fina ytskikt. Här bor du med härlig radhuskänsla med egen ingång, härlig uteplats i skyddat läge och praktiskt förråd vid entrén.

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnade hall med plats för avhängning i anslutning till ett mindre förråd. Vidare finner du rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, vardagsrum med plats för matbord, avgränsat kök med gott om förvaring och utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, köksfläkt, micro och diskmaskin. Härliga fönsterpartier för bra ljusinsläpp.

Stor och stabil förening med mycket god ekonomi, låg belåning och en stark kassa samt 11 hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång. Föreningen har precis byggt om en tidigare hyreslokal till 10 bostadsrätter som ytterligare har  förbättrat föreningens ekonomi.

Enskededalen är ett lugnt och familjevänligt bostadsområde strax utanför tullarna i Stockholm med med närhet till City och med Globenområdet i närområdet. Nackareservatet med rekreation och grönområden finns inom bekvämt avstånd. I området finns ICA, restauranger, Simhall, BVC, bibliotek, vårdcentral, samt flertalet förskolor och grundskola F-9, Skogskyrkogården och bageri m.m. Utmärkta kommunikationer med T-banans gröna linje, buss 163/161 samt buss 816 mot Tyresö. In till T-centralen tar det ca 14 minuter och till Gullmarsplan, med anslutande bussar, tvärbana och T-bana tar det 3 minuter.

Varmt välkommen på visning!

- Nyrenoverad 2020
- Radhuskänsla med egen ingång mot lugn gård
- Mysig uteplats
- Optimalt planerad 3:a
- Stort Master bedroom
- Härliga fönsterpartier
- Helkaklat badrum med tvättpelare
- Populär förening med mycket god ekonomi
- Föreningen äger marken
- Nära bra kommunikationer
- Trivsamt område i omtyckta Enskedalen
- Förskolor och grundskola inom 5 min promenad