BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Herrängen

Buxbomsvägen 4

  • 6 rum och kök
  • 147 kvm
  • 8.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en idyllisk dröm i Herrängen!

Här finner du det perfekta hemmet, en fristad mitt i den lugna villaidyllen, med omedelbar närhet till Långsjön, bussar, tåg, mataffärer, skolor och allt annat som en familj kan önska sig.
Beläget på en charmig gata, erbjuder detta underbara 50-talshus i två plan med källare en oslagbar kombination av nostalgisk design och moderna bekvämlighet. Här har varken stil eller funktionalitet kompromissats.


Här bor du i en fantastisk miljö där barnen har oändliga möjligheter och friheten att utforska och leka. Med gott om lekkamrater i grannskapet kommer de aldrig få tråkigt. För de som älskar nybakat bröd ligger Herrängens gård bara ett par minuter bort, eller vill du svalka av dig finns underbara Långsjön runt hörnet. Det är den perfekta kombinationen när barnens önskemål är högst på dagordningen.

Entré:
Välkomnande entré via trappa leder dig in i detta hem, redo att ge plats åt en familj full av energi. En rymlig hall gör det enkelt att välkomna de små och gäster. Här finns gott om utrymme att slänga av sig jackan in till höger för att direkt springa vidare in i huset. I hallen finns en gästwc vilket särskilt bra är om du har bråttom när du kommer hem.

Stort och charmigt kök:
Rakt fram från hallen öppnar sig det upp med ett stort vardagsrum, öppen trappa till över och undervåning samt det mysiga köket. Detta rymliga utrymme har några år på nacken och kan vara redo för en uppfräschning. Här finns potential att öppna upp väggen mot vardagsrummet, vilket skulle förnya utseendet avsevärt. Måltiderna vid frukostbordet blir mer än bara mat, de blir stunder att dela och minnas intill fönsterpartiet som vetter mot baksidan och tomten.

Ett vardagsrum för alla:
Vardagsrummet är generöst i storlek och fungerar som ett stort allrum med plats för både en stor matgrupp och en skön soffgrupp. Här kan du koppla av en mörk höstkväll och njuta av värmen från den underbara braskaminen. Stora fönster ramar in vardagsrummet och ger en fin utsikt över omgivningen från flera väderstreck.

Sovrum:
I anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum, som idag används som kontor.

Vi går upp en våning, via trappen som får sitt naturliga ljusinsläpp från takfönster!

På övervåningen finner du klassiska snedtak som ger en mysig och hemtrevlig känsla. Här finns tre rymliga sovrum som kan enkelt göras om till fyra om det behövs. Badrummet är ljust och inbjudande, utrustat med ett stort fönsterparti med toalett och handfat. En stor klädkammare ger extra förvaringsutrymme, och vindsluckan kan fällas ner för att utforska vinden om du önskar.

Sen tar vi trappen ner till källaren

Ner i källaren öppnar sig en värld full av möjligheter. Här finns ett gigantiskt hobbyrum med gott om utrymme där du kan förverkliga dina idéer, oavsett om du drömmer om ett spa med bastu och bubbelpool, eller om du vill ha en verkstad. I o med dess storlek kan du enkelt göra detta utrymme till en studio eller kanske hålla yogapass, du sätter gränsen för vad det kan bli. Det är även ett perfekt utrymme för extra förvaring, vilket kan vara oerhört användbart i en aktiv familj.

Utöver detta utrymme finns ett inrett sovrum/kontor, pannrum med groventré, en tvättstuga och husets tredje toalett.

Utemiljö

Tomten, som är ungefär 444 kvadratmeter stor, erbjuder gott om plats för utomhuslek och avkoppling. På parkeringsplatsen finns en liten friggebod som har el framdragen (ifall man vill installera laddstation till elbilen). Den platta gräsmattan på baksidan av huset är ett tryggt utrymme för barnen att leka på och är perfekt för studsmatta och lek med bollar. Här finns en hel värld att utforska och skapa minnen i – precis som resten av detta fantastiska hem.

Så varmt välkommen att upptäcka denna idyll, där dina drömmar kan bli verklighet och där du kan skapa dina bästa minnen tillsammans med din familj. Välkommen hem!