BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Emil Nedler
Fastighetsmäklare

Emil Nedler

Emil drivs av att göra dig som kund nöjd. Att överträffa förväntningarna är en stående punkt på listan när det kommer till försäljning. Han är lyhörd och lyssnar till dina behov – och förstår att varje lägenhet och försäljning är unik.

Under åren har Emil sålt såväl nyproduktion som bostadsrätter, radhus och villor. Det har gett honom en bred och djup kunskap om hur de olika marknaderna fungerar.

Emil besitter den sällsynta kombinationen av att vara en snäll och omtänksam person, som samtidigt är oerhört driven och engagerad. Han vill alltid ditt och din bostads bästa.

E-posta Emil Ring 072-339 14 15
Facebook review
"Vi tog hjälp av Emil Nedler, (efter misslyckade försök både med Skandiamäklarna och Fastighetsmäklarna under lång tid med att sälja vår lägenhet.) Emil hade från start en bra plan, lyhörd och engagerade sig inför och under försäljningen som gjorde att vi fick vår lägenhet såld på direkten! Vi skulle rekommendera Emil alla dagar i veckan till dig som går i säljtankar, vi är mycket imponerade, tusen tack! ✨🍾"
Facebook review
"Vi hade Emil Nedler som mäklare och är otroligt nöjd. Emil var alltid tillgänglig, hjälpsam och professionell. Det vi tyckte var skönt var att vi fick en mäklare som var förtroendeingivande från start till slut. Vi är inte annat än nöjd med hela processen och val av mäklare!"
Facebook review
"Oerhört smidig lägenhetsförsäljning, tack Emil Nedler, grymt bra jobbat från början till slut!��"
Facebook review
"My biggest recommendation to Emil Nedler! He helped me sell my flat with great results, for which I'm very thankful. He has a great understanding of the business, gave me good suggestions and made the whole process very simple and enjoyable. Top quality märklare!"
Facebook review
"Emil Nedler gjorde ett toppenjobb trots en marknad som inte riktigt ville vara med oss."
Facebook review
"Emil Nedler var informativ, hjälpsam och trevlig! Första bostadsköpet för mig, och jag är glad att det var via honom eftersom han alltid var beredd att ta reda på information eller förklara saker jag var osäker över. Mycket nöjd, tack Emil!"
Facebook review
"Jag och min fru använde oss av Emil Nedler när vi sålde våran lägenhet. Han kom påläst och med en plan på hur försäljningen skulle ske, men var även öppen med vad vi hade för förväntningar. Han överträffade vårt mål angående slutpriset med råge och försäljningen var lätt å smidig! Kan inte säga annat än att vi är supernöjda med Emils insatts och rekommenderar honom varmt. Vi kommer defenitvit använda oss av honom igen! Lycka till /Robert & Elise"
Vad tycker kunderna?
  • Sandra Boart
  • Mikael Engström
  • Mikael Hamrin
  • Sarunas Butvila
  • Stina Aspelund
  • Karl Nordström
  • Robert Endre
Objekt till salu
Slutpriser