BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Emil Nedler
Fastighetsmäklare

Emil Nedler

Som mäklare har Emil en stor drivkraft att göra dig som kund nöjd. Att överträffa förväntningarna är en stående punkt på listan när det kommer till försäljning. Han är lyhörd och lyssnar till dina behov och paketerar en försäljningsplan för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Varje lägenhet är unik och för att kunna presentera den på bästa sätt krävs stor erfarenhet och kunskap.

Under de senaste åren har Emil sålt dels nyproduktion men också bostadsrätter, radhus och villor. Under en längre tid har han fått en bred kunskap och om hur de olika marknaderna fungerar.

Han är en snäll och omtänksam person men ändå driven och engegerad och vill alltid ditt och din bostads bästa.

E-posta Emil Ring 072-339 14 15
Facebook review
"Jag och min fru använde oss av Emil Nedler när vi sålde våran lägenhet. Han kom påläst och med en plan på hur försäljningen skulle ske, men var även öppen med vad vi hade för förväntningar. Han överträffade vårt mål angående slutpriset med råge och försäljningen var lätt å smidig! Kan inte säga annat än att vi är supernöjda med Emils insatts och rekommenderar honom varmt. Vi kommer defenitvit använda oss av honom igen! Lycka till /Robert & Elise"
Facebook review
"Emil Nedler var informativ, hjälpsam och trevlig! Första bostadsköpet för mig, och jag är glad att det var via honom eftersom han alltid var beredd att ta reda på information eller förklara saker jag var osäker över. Mycket nöjd, tack Emil!"
Vad tycker kunderna?
  • Robert Endre
  • Karl Nordström
Objekt till salu
Slutpriser