BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 45, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
  • 4197
  • 827
  • 1794
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa i populära Brf Tanto. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster, genom vilka ljuset strålar in över golv och väggar. Du bor mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken i en stabil förening med god ekonomi.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om utrymme för ytterkläder och skoförvaring tack vare en garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger även en stor och rymlig klädkammare med tillhörande städ-, och linneskåp.  
 

Vardagsrum
Till höger om hallen ligger vardagsrummet. Det är nu man upptäcker den härliga rymden och den hänförande utsikten över föreningens grönskande gårdar. Rummet är möbleringsvänligt och karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger parkettgolv och omgivande väggar är nymålade i en ljus nyans. Här får man enkelt plats med både soffa och matbord. 

Sovrum
Till vänster om hallen ligger sovrummet. Här ryms en stor säng samt möbler efter behov. Det finns en inbyggd garderob med dubbeldörrar.

Kök
Praktiskt och kvadratsmart kök som inbjuder till matlagningssällskap. Här kan man blicka ut över grönskande idyll, medan middagen blir klar. Bra förvaring i köksskåp som har luckor av ek. Ovanför bänkskivan av svart granit, sitter kakel. Utrustningen består av spishäll, kolfilterfläkt, ugn micro och kyl/frys. 

Badrum
Det fräscha badrummet är renoverat i samband med stambytet 2020. På väggarna sitter vitt kakel. Golvet är belagt med ljusgrå klinker samt golvvärme. Det finns dusch med vikväggar, badrumsskåp, handdukstork, handfat, vägghängd WC samt spotlights i taket. 

Övrigt
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.